Συνεχίζονται οι «Καταθέσεις Πολιτισμού» στην Τράπεζα της Ελλάδος με τη συζήτηση μεταξύ της αρχαιολόγου βυζαντινών αρχαιοτήτων και πρώην πρόεδρου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων Ασπασίας Λούβη με την Κατερίνα Λυμπεροπούλου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.
Θέμα της συζήτησης θα είναι: «Η πολιτιστική χορηγία, η πολιτική συγκυρία και η πολιτιστική διαχείριση στην Ελλάδα».
Πληροφορίες:
- Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος (2ος όροφος) στην Αθήνα, με ώρα έναρξης τις 18.00. Πρόσβαση από Πανεπιστημίου 21.
- Είσοδος ελεύθερη. Προσέλευση μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
- Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο [email protected] έως και τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.
- Για την είσοδό σας στην Τράπεζα της Ελλάδος είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταθέσεις Πολιτισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τράπεζα της Ελλάδος: Οι νέες προσλήψεις που έρχονται, οι αυξήσεις αποδοχών και το επίδομα… σίτισης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η QatarEnergy επιστρέφει μέσω… Τέξας: «Ανάσα» από το Golden Pass
- Το αλουμίνιο καταγράφει την καλύτερη επίδοση εδώ και δύο χρόνια – Άνοδος άνω του 10% για τον Μάρτιο
- Νετανιάχου: Χτυπήσαμε το Ιράν και τον άξονά του με δέκα πληγές – Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει
- «Απόβαση» αμερικανικού ντίζελ στην Ευρώπη – Υψηλό 18 μηνών για τις εξαγωγές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.