• City Stories

    SARISTI: Μία μοναδική εμπειρία ευεξίας από την Αρίστη Σάρρα

    Η δημιουργός της SARISTI, Αρίστη Σάρρα


    Μία μοναδική εμπειρία ευεξίας και ολιστικής αφύπνισης των αισθήσεων

    Σε μια κατάφυτη όαση στην καρδιά του Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται το Κτήμα Αρίστη, η δημιουργός του luxury herbal tea SARISTI, Αρίστη Σάρρα υποδέχτηκε λάτρεις του brand για μια πρωτότυπη εμπειρία ευεξίας και ολιστικής αφύπνισης των αισθήσεων με τίτλο «Wellness City Break».

    Στόχος του event ήταν να αφήσουν πίσω τους για λίγο το θορυβώδες αστικό τοπίο και να έρθουν σε επαφή με τη φύση μέσα από τις θερινές πρακτικές της φιλοσοφίας Botany of Harmony που διέπει όλα τα προϊόντα του ταχύτατα ανερχόμενου brand SARISTI.

    Έχοντας τα πέντε μείγματα τσαγιών από βιολογικά βότανα και άγρια αρωματικά της συλλογής Cuore e Mente στο επίκεντρο της εμπειρίας, το Wellness City Break της SARISTI ξεκίνησε το απόγευμα, με τις καλεσμένες να απολαμβάνουν το παγωμένο τσάι τους υπό την πλούσια και δροσερή σκιά των πλατάνων στην είσοδο του κτήματος.

    Μια ρουστίκ κούνια στολισμένη με άνθη της εποχής, επιμελημένη από τη flower designer Βαλεντίνη Κρασσά και το ανθοπωλείο The Secret Garden, ενίσχυσε τη ρομαντική σκηνογραφία της εκδήλωσης και ταξίδεψε νοητά τις παρευρισκόμενες σε εικόνες της αγγλικής εξοχής βγαλμένες από τα λογοτεχνικά αριστουργήματα της Τζέιν Όστιν.

    Παράλληλα, οι λιλιπούτειοι φίλοι τους Κτήματος Αρίστη που συνόδευσαν τις μητέρες τους, απόλαυσαν τις δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται συνήθως στο Κτήμα για τα παιδιά.

    Στη συνέχεια, οι καλεσμένες πέρασαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα πρότυπα πολυτελούς νατουραλιστικού Wellness Retreat, όπου ο γνωστός personal trainer Αλέξανδρος Προβολισιάνος πρόσφερε στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης μέσα από ένα σύντομο αλλά ειδικά μελετημένο πρόγραμμα anti-stress ασκήσεων.

    Ακολούθησε ένα άκρως ενδιαφέρον Botanology Masterclass, με τον εξειδικευμένο βοταναλόγο της SARISTI να μυεί τις καλεσμένες στις βασικές αρχές της θεωρίας του Ιπποκράτη σχετικά με τις ιαματικές ιδιότητες των φυτών αλλά και να αναλύει τα ευεργετικά συστατικά των τσαγιών SARISTI καθώς και τους εναλλακτικούς τρόπους εφαρμογής τους στην καθημερινότητά μας.

    Ως έμπρακτη απόδειξη, οι καλεσμένες γεύτηκαν ένα δροσιστικό herbal smoothie φτιαγμένο από τα συστατικά, τα οποία συναντά κάποιος μέσα στη συλλογή Cuore e Mente της SARISTI, όπως τσάι λεβάντας, σε συνδυασμό με γιαούρτι, μέλι και φράουλα για να ενισχυθεί η διατροφική αξία καθώς και η πλούσια και δροσερή υφή του ροφήματος.

    Με τη συμμετοχή της ίδιας της Αρίστης Σάρρα, ο βοτανολόγος έδειξε στη συνέχεια ένα homemade beauty μυστικό για το πώς η ίδια συνταγή μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ως μάσκα ομορφιάς.

    Η Αρίστη Σάρρα με το βοτανολόγο της SARISTI σε ένα Botanology Masterclass

    Μετά από 20 λεπτά, κι έχοντας αναλύσει την αξία των φυσικών συστατικών στην κοσμετολογία, η μάσκα αφαιρέθηκε από το πρόσωπο της Αρίστης, αναδεικνύοντας την άμεση δράση στην ανανέωση και τη λάμψη της επιδερμίδας.

    Η Αρίστη Σάρρα με το βοτανολόγο της SARISTI σε ένα Botanology Masterclass

    Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα και ως ιδανικός επίλογος αυτής της ξεχωριστής ολιστικής εμπειρίας από τον κόσμο της SARISTI, οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό δείπνο επιμελημένο από τον ταλαντούχο Chef Φίλιππο Παπασπύρου, με μενού επικεντρωμένο στις φυσικές πρώτες ύλες από το βιολογικό λαχανόκηπο του Κτήματος Αρίστη.

    Φανή Παράβαλου, Λουκία Σανιδά

    Το Κτήμα εξάλλου είναι ήδη γνωστό στους λάτρεις του Ευ Ζην και της μεσογειακής διατροφής για την υπηρεσία Bio-Basket που φέρνει απευθείας στην πόρτα τους κάθε εβδομάδα ένα καλάθι με εκλεκτά βιολογικά λαχανικά που καλλιεργούνται στο κτήμα.

    Dinner al fresco

    Με ένα ρομαντικό art de la table και υπό το φως των αρωματικών κεριών SARISTI, οι παρευρισκόμενες βίωσαν τον απόλυτο ορισμό του dining al fresco, με ένα farm to fork μενού που περιλάμβανε carpaccio από κολοκυθάκι μαζί με κατσικίσιο τυρί αρωματισμένο με μέλι και παξιμάδι χαρουπιού, τραχανότο με παντζάρι και mousse mascarpone, filet mignon με sauce Béarnaise και πατάτες daupinois και για επιδόρπιο butter milk panna cotta με φρούτα του δάσους και flakes μαρέγκας.

    Μάντη Περσάκη, Φιλιώ Μέτση

    Η βραδιά έκλεισε με δύο signature cocktails βασισμένα στα συστατικά των blends Digest και Vitality αλλά και με την ευχή να δίνονται πιο συχνά ανάλογές ευκαιρίες για επαφή με τη φύση και την ασυναγώνιστη ομορφιά της.

    Η συλλογή Cuore e Mente της SARISTI
    Η δημιουργός της SARISTI, Αρίστη Σάρρα
    Βάσια Κωσταρά
    Δώρα Κατσικογιάννη
    Η Χριστίνα Κοροβέση με την κόρη της Μέλια
    Η Ευσταθία Τζόβα με την κόρη της Μάιρα
    Από το Anti-stress Session
    Μυρτώ Μήτσιου, Δήμητρα Λαζαράτου
    Dinner al fresco στο Κτήμα Αρίστη



    ΣΧΟΛΙΑ