• Rumours...

    Τα εγκαίνια της έκθεσης του Μιχάλη Οικονόμου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, η εκδήλωση της Καλλιπάτειρας για τη νέα χρονιά και ένα opening party στην Κριεζώτου

    Τα εγκαίνια της έκθεσης του Μιχάλη Οικονόμου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, η εκδήλωση της Καλλιπάτειρας για τη νέα χρονιά και ένα opening party στην Κριεζώτου

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου


    Με λαμπρότητα εγκαινιάστηκε η έκθεση Μιχάλης Οικονόμου «Η αλχημεία της ζωγραφικής» στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

    Εκατόν δεκαέξι πολύτιμα έργα του κορυφαίου ζωγράφου Μιχάλη Οικονόμου, που γεννήθηκε το 1884 στον Πειραιά και πέθανε το 1933, στα 49 του χρόνια, συνθέτουν την έκθεση με τίτλο «Μιχάλης Οικονόμου, Η αλχημεία της ζωγραφικής» σε επιμέλεια της δρ. Αφροδίτης Κούρια που εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.

    Πρόκειται για ευφάνταστα έργα, τα οποία αντανακλούν άμεσα τη βαθιά επιθυμία του ίδιου του ζωγράφου, ο οποίος τόνιζε: «Θέλω να δώσω αίσθημα, όσο μπορώ περισσότερο αίσθημα…».

    Έτσι, μέσα από τους πίνακές του, όπως το Κόκκινο Βουνό, η Ακρόπολη, Ξωκκλησι με πέντε κυπαρίσσια, Ψαρόσπιτο, Ύδρα, αλλά και το σπίτι που ονειρεύεται, Martigues, Σπίτι με κόκκινη τέντα, Μετά τη βροχή, αναδύονται έντονες αισθήσεις.

    Η έκθεση εγκαινιάσθηκε με παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κύριο Κωνσταντίνο Τασούλα.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, κας Αννίτα Θεοχαράκη, της Προέδρου του Ιδρύματος Ε. Αβέρωφ –Τοσίτσα και συγγραφέως, κα Τατιάνα Αβέρωφ-Ιωάννου, της επιμελήτριας της έκθεσης, δρ. Αφροδίτη Κούρια, και του Διευθυντή Εικαστικού Προγράμματος του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, κ. Τάκη Μαυρωτά.

    Τα έργα θαύμασαν και σχολίασαν μεταξύ άλλων: ο Πρέσβης του Ισραήλ, κ. Νόαμ Κατς με τη σύζυγό του, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βύρων Πολύδωρας, η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, κα Συραγώ Τσιάρα, η κα Μαρίνα Θεοχαράκη, ο κ. Παύλος Κοτσώνης, ο κ. Σωτήρης Ιωάννου, ο κ. Κάρολος και η κα Μαίρη Φιξ, ο κ. Βαγγέλης και η κα Φούλη Χρόνη, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη, κ. Φώτης Παπαθανασίου, η Επιμελήτρια και Σύμβουλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Θεοχαράκη, κα Μαρίνα Μήλιου Θεοχαράκη, ο κ. Αλέξανδρος Ιωάννου, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, οι καλλιτέχνες Μαρίνα Καρέλλα, Μιχάλης Κατσουράκης, Γιώργος Ρόρρης, Γιάννης Αδαμάκος, Αφροδίτη Λίττη, Στέφανος Δασκαλάκης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, οι πρέσβεις Κωνσταντίνος Πιπερίγκος, Τάσος Κριεκούκης, Νίκος Πιπερίγκος, Πάνος Καλογερόπουλος, η κα Σόνια Χαραλαμπίδου-Διβάνη, η κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η κα Μπέτυ Καρατζά, ο κ. & η κα Φοίβου Κυδωνιάτη, οι κυρίες Ρένα & Αλεξάνδρα Λουμίδη, η κα Λόλα Νταϊφά, ο κ. Χρήστος Λαρσινός, ο κ. & η κα Γιώργου Σταθόπουλου, η κα Μαρίζα Φασιανού, ο κ. & η κα Αλέξανδρου Λιακόπουλου, ο κ. & η κα Γιάννη Καλλιγά και πολλοί άλλοι.

    Μαρίνα Καρέλλα, Τάκης Μαυρωτάς, Μαρίζα Φασιανού
    Μαρίνα Καρέλλα, Τάκης Μαυρωτάς, Μαρίζα Φασιανού

    Μαρίνα Μηλιού Θεοχαράκη, Βαγγέλης Χρόνης
    Μαρίνα Μηλιού Θεοχαράκη, Βαγγέλης Χρόνης

    Μαρία Ξανθάκου, Τάσος Κριεκούκης
    Μαρία Ξανθάκου, Τάσος Κριεκούκης

    Μαίρη και Κάρολος Φιξ
    Μαίρη και Κάρολος Φιξ

    Γιάννης Σαχίνης, Ρένα Λουμίδη
    Γιάννης Σαχίνης, Ρένα Λουμίδη

    Οι Καλλιπάτειρες υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά

    Mε μια εκδήλωση γεμάτη ενθουσιασμό και ενέργεια, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” καλωσόρισε το νέο έτος στο Grand Ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

    Δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του Σωματείου προσήλθαν το απόγευμα του Σαββάτου  έχοντας την ευκαιρία να εκφράσουν την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης και συμμετοχής στις δραστηριότητες του Σωματείου.

    Η κατάμεστη αίθουσα υποδέχτηκε τους 400 καλεσμένους σε μία ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαύσουν το απογευματινό τους τσάι.

    Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Κατερίνα Ναυπλιώτη Παναγοπούλου, Πρέσβυς εκ Προσωπικοτήτων και Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.

    Η Πρόεδρος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του περασμένου έτους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αφοσίωσης των μελών. Το 2023 το Σωματείο πραγματοποίησε πολύ σημαντικές δωρεές στον κλάδο της υγείας. Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στον Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Σ.ΦΙ.Κ.Α., στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), στον Σύλλογο Γονέων για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση (ΜΑΧΗΤΕΣ), στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”, στο Νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” Θεσσαλονίκης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Στο τέλος της ομιλίας της, παρουσίασε τους στόχους της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» για το 2024, που θα είναι μια αντίστοιχη γεμάτη χρονιά, με πολλές δράσεις για την κοινωνία, τη νεολαία, τις γυναίκες και με διεθνή παρουσία μέσω του δεσμού που έχει αναπτύξει με τον ΟΗΕ σε Νέα Υόρκη και Γενεύη. Βασική επιδίωξη του Σωματείου είναι η αλλαγή του καταστατικού του σκοπού, ώστε το Σωματείο να δέχεται πλέον και άνδρες μέλη.

    Έδωσαν το παρών δεκάδες μέλη του Σωματείου από όλη την Ελλάδα, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες που τίμησαν τους σκοπούς του, όπως η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος της Optima Bank Γιώργος Τανισκίδης, η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, η Επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου Αγάπη Πολίτη Βαρδινογιάννη, η Μάιρα Τσαβλίρη, ο διακεκριμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης, η Ηρώ Σαΐα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων Συμεών Σιδηρόπουλος, οι Αλέξανδρος και Τζούλια Πιλάβιου, οι Σταύρος και Ρούλα Λεκκάκου, η Ντόρα Πάλλη, η Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Ρένα Βασιλάκη, η Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, η Βούλα Σαραντάρη, η Χρυσάνθη Λαιμού, οι Μιχάλης και Σοφία Γαλουζίδη, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας Λιάνα Σκουρλή, η Γιάννα Οικονόμου Ρούσσου, η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, η Κορίνα Γραφανάκη, η Μάιρα Βαγιωνή, η Λίτσα Λάβδα, καθώς και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

    Το αποκορύφωμα της όμορφης βραδιάς αποτέλεσε η καλλιτεχνική πλαισίωση της εκδήλωσης από τη διεθνούς φήμης μεσόφωνο κ. Ειρήνη Καράγιαννη, η οποία με τη δεξιοτεχνία της στην τεχνική και τη μελωδική της ερμηνεία δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα που άγγιξε τις καρδιές όλων. Την συνόδευσε ο ταλαντούχος πιανίστας Μάρκος Κώτσιας.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας από την Πρόεδρο, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, την Αντιπρόεδρο, κα Έμη Λιβανίου και την Επίτιμη Πρόεδρο του Σωματείου, κα Αγάπη Πολίτη Βαρδινογιάννη. Η χαρά και ο ενθουσιασμός κατέκλυσαν τον χώρο ενώ οι καλεσμένοι αναζητούσαν τα τυχερά φλουριά. Οι τυχεροί κέρδισαν δώρα από το Κοσμηματοπωλείο Λιανός και από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι δέχτηκαν αναμνηστικά δώρα από την Fresh Line και την Καραμελοποιία Λάβδας, καθώς ήταν οι χορηγοί της εκδήλωσης.

    Η νυν και η πρώην Πρόεδρος της Καλλιπατειρας, Κατερίνα Παναγοπούλου και Αγάπη Πολίτη-Βαρδινογιάννη με την αντιπρόεδρο Εμυ Λιβανίου
    Η νυν και η πρώην Πρόεδρος της Καλλιπατειρας, Κατερίνα Παναγοπούλου και Αγάπη Πολίτη-Βαρδινογιάννη με την αντιπρόεδρο Εμυ Λιβανίου
    Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανάμεσα στις εγγονές της Κατερίνα Ιωαννίδη και Ιωσηφίνα Ιωαννίδη
    Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανάμεσα στις εγγονές της Κατερίνα Ιωαννίδη και Ιωσηφίνα Ιωαννίδη
    Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Ντόρα Πάλλη
    Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Ντόρα Πάλλη
    Μάγδα Τσέγκου, Γιωργος Τανισκίδης, Δέσποινα Πορτοκάλη
    Μάγδα Τσέγκου, Γιωργος Τανισκίδης, Δέσποινα Πορτοκάλη
    Σταυρος Λεκάκος, Ρούλα Λεκάκου, Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Γιάννης Πλακιωτάκης
    Σταυρος Λεκάκος, Ρούλα Λεκάκου, Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Γιάννης Πλακιωτάκης
    Τζίνα Θανοπούλου, Μάύρα Βαγιωνή, Ρένα Βασιλάκη, Βασιλική Κορδερά
    Τζίνα Θανοπούλου, Μάύρα Βαγιωνή, Ρένα Βασιλάκη, Βασιλική Κορδερά
    Σέβη Ζιώδρα, Νάνσυ Νικολακοπουλου
    Σέβη Ζιώδρα, Νάνσυ Νικολακοπουλου
    Ηρώ Σάία, Χάρης Τσιμόγιαννης
    Ηρώ Σαία, Χάρης Τσιμόγιαννης

    H Εnny Monaco με ένα soft opening party έφερε στο κέντρο όλες τις κομψές Αθηναίες

    Η luxury boutique Enny Monaco με τα high-end brands, δημιούργησε ένα νέο- πολυτελή  χώρο,  στην οδό Κριεζώτου, στην καρδιά του upper class shopping destination και το γιόρτασε με ένα  soft opening Party που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

    Ένα event γεμάτο λάμψη, luxury brands, μόδα και cocktails υπό τους ήχους ζωντανής jazz μουσικής.

    Το αρχιτεκτονικό σχέδιο και το interior υπογράφει η Μαριλύν Κάτσαρη.

    Το εξαιρετικό catering που έφερε την υπογραφή της εταιρείας Platis, τα επιλεγμένα κρασιά του κτήματος Alpha estate και η υπέροχη ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών, δημιούργησαν μια εορταστική διάθεση.

    Το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι, καθώς και φίλοι και συνεργάτες από το εξωτερικό με την οικοδέσποινα Αμαλία Κορασίδη να μην προφταίνει να δέχεται συγχαρητήρια και ευχές.

    New Season Event για το κτηνιατρείο της γνωστής Dr. Vet Νικολέτας Σερέτη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

     Οι φιλόζωοι της συμπρωτεύουσας έδωσαν το «παρών» στο κτηνιατρείο της  Dr. Vet Νικολέτας Σερέτη, στο  new season party της κλινικής της.

    Από νωρίς το απόγευμα το κτηνιατρείο γέμισε από ευχές και χαμόγελα, ενώ η βραδιά απογειώθηκε με το ξεσηκωτικό dj set του Τάσου Ριζόπουλου.

    Η Νικολέτα Σερέτη έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη στήλη της στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” του OPEN TV με την Ελένη Τσολάκη αλλά και γενικότερα από την έντονη τηλεοπτική της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, τις δράσεις της στα Social Media και το κανάλι της στο Youtube, ενώ πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα προστασίας των ζώων διοργανώνει συνεχώς φιλανθρωπικές δράσεις για την προστασία των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

    1.Η Dr. Vet Νικολεττα Σερέτη με τους αγαπημένους τετράποδους φίλους της
    Η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη με τους αγαπημένους τετράποδους φίλους της

    Διαβάστε επίσης:

    Θεατρική πρεμιέρα με πολλή λάμψη

    Ειρήνη Βασιλοπούλου-Μαντζαβελάκη: Μια πολυβραβευμένη και πολυπράγμων επιχειρηματίας

    Εντυπωσίασε η Rita Ora για ακόμη μια φορά με 5226 by Celia Kritharioti



    ΣΧΟΛΙΑ