• City Stories

    Πρωτοχρονιά με Μέλισσες: Κώστας Μπακογιάννης και Χρήστος Μάστορας καλούν απόψε τον κόσμο στο Σύνταγμα

    • NewsRoom

    Κώστας Μπακογιάννης, Χρήστος Μάστορας


    Με τα χορευτικά τραγούδια των Μελισσών θα «ντυθεί» η αποψινή νύχτα στην πλατεία Συντάγματος, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμος Αθηναίων έχουν ετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι, χορό και άφθονη μουσική.

    Ο δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε κάλεσμα στους κατοίκους της πρωτεύουσας να κατέβουν απόψε στην πλατεία Συντάγματος και να γιορτάσουν όλοι μαζί, σαν μία παρέα, την αλλαγή του χρόνου. Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι Μέλισσες, που θα συμμετέχουν στην εορταστική βραδιά που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας μία ξεχωριστή συναυλία για την υποδοχή του 2020.

    Tο δημοφιλές συγκρότημα θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και την αμοιβή του θα την προσφέρει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

    «Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος, αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων. Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή, στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα, για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας!!» έγραψαν στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασαν στο Instagram οι Μέλισσες.

    Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας απεικονίζονται από κοινού σε ένα βίντεο να καλούν τον κόσμο στο εορταστικό event της αποψινής ημέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ