ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου (ώρες 10:00-12:30), εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες με τίτλο «Ντεκουπάζ σε κουτί», στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ.
Σκοπός του εργαστηρίου, είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση, αξιοποιώντας την τεχνική του ντεκουπάζ. Με τη βοήθεια της εικαστικού Δέσποινας Ανδρέου και χρησιμοποιώντας κομμάτια από εικόνες, εφημερίδες και υφάσματα οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά κουτιά.
Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 3739651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).
Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τον καύσωνα – Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ
- Κώστας Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου
- Πώς θα βγουν στη σύνταξη 50.000 ελεύθεροι επαγγελματίες – Τι προβλέπει η νομοθεσία
- Ζέττα Μακρή για την υπόθεση εκβιασμού: Από την αρχή είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα στον δημοσιογράφο
