• City Stories

    Αυτό το gadget σε ξυπνάει με…οργασμό

    • NewsRoom
    woman sexy


    Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο το πρωινό ξύπνημα, και σίγουρα το ξυπνητήρι αποτελεί «εχθρό» για όσους αναγκάζονται να το χρησιμοποιούν. Για τις γυναίκες όμως εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει ένα gadget το οποίο υπόσχεται πρωινό ξύπνημα με οργασμό, και «αναγκάζει» τον απανταχού γυναικείο πληθυσμό να θέλει να ξυπνά πρωί, πρωί με την αυγούλα.

    Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, πώς αυτή την περίοδο αν το ψάξεις στην αγορά δεν θα το βρεις αφού εξαντλήθηκε και θα επανακυκλοφορήσει σε βελτιωμένη έκδοση. Το Little Rooster S, το οποίο κυκλοφορεί από το 2011, φαίνεται πως έχει πείσει ήδη αρκετές γυναίκες να το εμπιστευθούν. Το πρωτότυπο ξυπνητήρι, που είναι κάτι ανάμεσα σε δονητή και sex toy, δονείται όταν ενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι, προκαλώντας οργασμό στις γυναίκες.sex gadgetΣύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, η συσκευή τοποθετείται μέσα από το εσώρουχο αλλά έξω από το σώμα με τρόπο που να ακουμπά την κλειτορίδα της γυναίκας. Στην ρυθμισμένη ώρα αρχίζει να δονείται, πρώτα σε χαμηλό ρυθμό και στη συνέχεια σταδιακά αυξάνει μέχρι το βαθμό και την ένταση που έχει επιλέξει όποιος τη φοράει. Υπάρχουν συνολικά 30 επίπεδα για να διαλέξει κανείς, τα 27 εκ των οποίων είναι σχεδόν αθόρυβα.

    Το εντυπωσιακό είναι πώς ενώ μετρά ήδη 5 χρόνια στην αγορά, μόλις πρόσφατα το ανακάλυψαν οι εκπομπές και τα social media στην Αμερική, και αμέσως ξεπούλησε. Όπως λένε οι υπεύθυνοι το τελευταίο εξάμηνο δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες. Αποτέλεσμα το stock του Little Rooster να εξαντληθεί. Οπότε η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσουν ένα νέο πιο βελτιωμένο μοντέλο, το Little Rooster S, προσθέτοντας μερικές αλλαγές. Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη και κοστίζει περίπου 80 ευρώ.

    Πηγή: www.city.sigmalive.com

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξολόγος προτείνει την ιδανική στάση για γυναικείο οργασμό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10+1 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;



    ΣΧΟΛΙΑ