• City Stories

    Έρευνα: Με ποιον φαντασιώνονται οι γυναίκες ότι απατούν τον άντρα τους;

    απιστία


    Υπάρχουν πολλές και διάφορες φαντασιώσεις, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Οι περισσότερες αφορούν τους υποψήφιους/ες παρτενέρ, τον χώρο όπου θα ήθελε να κανείς να κάνει σεξ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να γεννήσει η φαντασία. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος/α έχει φαντασιώσεις, τις κάνει πραγματικότητα ή σε απατάει.

    Πρόσφατα, όμως, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, σχετική με το είδος ή την ιδιότητα του άντρα που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις απιστίας των γυναικών. Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε για λογαριασμό του Gleeden, ενός site γνωριμιών για εκείνους που ψάχνουν εξωσυζυγική σχέση και κατέληξε στον άντρα με τον οποίο φαντασιώνονται οι γυναίκες ότι απατούν το ταίρι τους: ο επικίνδυνος αυτός αντίζηλος δεν είναι άλλος από τον γείτονα!

    Τα ποσοστά των γυναικών που έχουν την παραπάνω φαντασίωση είναι 62%, ενώ πρόκειται για μια κρυφή σκέψη που κάνουν και οι άντρες για τη γειτόνισσά τους, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, το 71% των αντρών έλαβε μέρος στην ίδια έρευνα, θα ήθελε πολύ να καταλήξει στο κρεβάτι με τη γυναίκα που συναντάει κάθε φορά στον διάδρομο ή στην είσοδο της πολυκατοικίας.

    Η μελέτη αυτή συνέχισε ένα βήμα παραπέρα, θέλοντας να παρατηρήσει το κατά πόσο οι φαντασιώσεις αυτές συνδέονται με την πραγματικότητα και καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι πολύ συχνά μετατρέπονται σε αληθινά περιστατικά. Πιο συγκεκριμένα, σε συνολικό δείγμα 8.000 ατόμων διαπιστώθηκε ότι το 31% των γυναικών είχαν σεξουαλική επαφή με τον γείτονα, αν και ήταν κάτι εφήμερο ή αλλιώς “της μίας φοράς”.

    Η πλειοψηφία των παραπάνω περιπτώσεων, δηλαδή το 62%, είχε επαφή μία και μόνο φορά με τον γείτονα, ενώ το 14% συνέχισε το ειδύλλιο μεταξύ τους για μερικές εβδομάδες. Τέλος, ένα ποσοστό της τάξεως του 6% κατέληξε σε σχέση που κράτησε για περίπου ένα χρόνο.

    Πάντως, δεν θα πρέπει να σας αγχώνει αυτό, μιας και η μελέτη έγινε σε ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς έψαχναν εξωσυζυγική σχέση, καθώς και αυτή είναι η χρησιμότητα του συγκεκριμένου dating app για το οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα.



    ΣΧΟΛΙΑ