• City Stories

    Πύρρειος νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – τραυματίστηκε άσχημα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με φόβο ακόμα και για την καριέρα του (video)

    • NewsRoom
    Ιμπραΐμοβιτς


    Πύρρειος νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στην Άντερλεχτ για το Europa League. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπορεί να επικράτησαν στην παράταση με 2-1 της Άντερλεχτ, με γκολ του Ράσφορντ και να προκρίθηκαν στα ημιτελικά, αλλά σίγουρα δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν.

    Αυτό γιατί στο τέλος της κανονικής διάρκειας τραυματίστηκε άσχημα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε μια διεκδίκηση της μπάλας, μετά το άλμα που έκανε, πάτησε πολύ άσχημα κάτω και ο Σουηδός έπεσε στο χορτάρι και άρχισε να σφαδάζει.

    Ο Μουρίνιο, που δεν φάνηκε να ελπίζει πολύ για καλά νέα, είπε: «Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα. Το προαίσθημά μου δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις. Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά δεν είμαι».

    Τα πράγματα πάντως φαίνονται πολύ σοβαρά και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά του Ζλάταν. Τόσο μεγάλη, ώστε να είναι ικανή να τον κάνει να σταματήσει και την καριέρα του.

    https://www.youtube.com/watch?v=aklJMbZnlBo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αλλαγές θα δείτε στο σώμα σας, αν αρχίσετε άμεσα τη γυμναστική (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τρόμος επανήλθε στο Παρίσι: Επίθεση τζιχαντιστών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες (pics-video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εύκολοι τρόποι αποτοξίνωσης από την πασχαλινή κραιπάλη

     



    ΣΧΟΛΙΑ