• City Stories

    Μύκονος, Champions League και χλιδή στο πλοίο της Heineken

    Heineken


    Αρκετοί θα παρακολουθήσουν το σημερινό τελικό του Champions League από κάποια γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στις χιλιάδες καφετέριες ανά την Ελλάδα. Κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν την άνεση του καναπέ τους, παρέα με φίλους και άφθονο φαγητό και ποτό.

    Yπάρχουν όμως και 500 τυχεροί απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου  που θα απολαύσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός εν πλω, σε ειδική κρουαζιέρα που διοργανώνει η Heineken, ως χορηγός του Θεσμού με προορισμό τη Μύκονο. Το Heineken Champions Voyage, όπως λέγεται, πραγματοποιούνταν μέχρι πέρυσι στην Ίμπιζα της Ισπανίας, με το όνομα IBIZA Final. Από φέτος όμως και έως το 2020 τη σκυτάλη παίρνει το «νησί των ανέμων», το οποίο προτιμήθηκε από άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας λόγω της αίγλης και της παγκόσμιας φήμης που έχει αποκτήσει (όχι άδικα).

    Η ομάδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, θυγατρική της Heineken στην Ελλάδα κατάφερε να πείσει τα κεντρικά του ομίλου στην Ολλανδία ότι η χώρα μας αξίζει να αναλάβει τη φιλοξενία αυτή της διοργάνωσης, παρότι υπήρχαν πολλές περιοχές που διεκδίκησαν μέχρι τέλους την ανάληψή της. Τα οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό αναμένεται να είναι πολλά, αφού θα υπάρξει ευρεία προβολή και στις 50 χώρες  που δραστηριοποιείται η Heineken. Εκτιμάται ότι οι προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και καταναλωτές, θα δημιουργήσουν φωτογραφικό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που θα ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αναφορές (impressions), τόσο για την ενέργεια όσο και για τη χώρα μας.

    Άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση της κρουαζιέρας αναφέρουν πως η ατμόσφαιρα πάνω στο πλοίο θα είναι μοναδική και άκρως ποδοσφαιρική και δηλώνουν πως θα φροντίσουν οι στιγμές που θα ζήσουν οι 500 τυχεροί να τους μείνουν αξέχαστες για μια ζωή! Το σίγουρο όπως λένε είναι ότι η μπίρα θα ρέει άφθονη και στις 3 μέρες που θα διαρκέσει το ταξίδι…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τελικός Champions League: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, COSMOTE SPORT)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Champions League: Ο Ζιντάν εμψυχώνει τους παίκτες του μέσω των 300 του Λεωνίδα! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τι προβλέπει ο Λάμπρος Χούτος για τον τελικό του Champions League (video)



    ΣΧΟΛΙΑ