• City Stories

    Κυπελλούχος Αγγλίας η Άρσεναλ (video)

    Άρσεναλ


    Σε έναν εκπληκτικό τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, όπου εκεί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, η Άρσεναλ με μία πολύ καλή εμφάνιση νίκησε την πρωταθλήτρια Τσέλσι με 2-1 και στέφθηκε Κυπελλούχος Αγγλίας για το 2017, σε έναν θεσμό που τον έχει κάνει “δικό της”.

    Οι “κανονιέρηδες” ευτύχησαν να προηγηθούν από τα αποδυτήρια, όπως είναι το γνωστό κλισέ, χάρη σε ένα γκολ του Αλέξις Σάντσες, -στο πιθανότατα τελευταίο του παιχνίδι με την κόκκινη φανέλα- το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει στο 4′, λόγω διπλής παράβασης (χέρι και οφσάιντ).

    Μετά το γκολ η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ήταν καταιγιστική, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Μετά την αποβολή ειδικά του Μόουσες της Τσέλσι, στο 68′, όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους.

    Όμως, η καρδιά της πρωταθλήτριας Τσέλσι, μίλησε, καθώς στο 76′ ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε. Δεν κατάφερε να χαρεί πολύ όμως, αφού μόλις τρία λεπτά μετά, από καταπληκτική σέντρα του νεοεισελθόντα στο ματς Ζιρού, ο Ράμσεϊ με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό 2-1.

    Το ματς αυτό, ήταν το τελευταίο του μεγάλου αρχηγού των “Μπλε”, Τζον Τέρι, που δεν κατάφερε να το συνδυάσει με έναν ακόμα τίτλο. Πλέον, η Άρσεναλ, είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις σε 20 τελικούς.

    Δείτε τα γκολ:

    https://www.youtube.com/watch?v=CeOpnrXRrsw

    https://www.youtube.com/watch?v=D5PkGv25wWg

    https://www.youtube.com/watch?v=iSbckc7ViKs

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Survivor: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει γιατί επέλεξαν τον Σάκη Τανιμανίδη για παρουσιαστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απάντηση της Λάουρα Νάργες για την κρίση πανικού στο Survivor (video)

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ