• City Stories

    Το αθλητικό μενού της ημέρας: ΠΑΟ-Φενέρ και Ρεάλ-Μπάγερν κλέβουν την παράσταση

    • NewsRoom
    Παναθηναϊκός


    Ξεκίνημα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα (με ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ) και επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα, με την αρχή να γίνεται σήμερα.

    Φυσικά, την παράσταση “κλέβει” ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού, που ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, για να προκριθεί μετά από 6 χρόνια στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Αντίπαλος η Φενέρ του αγαπημένου των “πρασίνων”, Ζότς, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν χωράει συναισθηματισμούς πλέον. Και οι δύο πλευρές θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν το προβάδισμα στις νίκες. Ως γνωστόν, στο φάιναλ φορ προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει τις 3 νίκες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

    Ο έταιρος αγώνας για την Ευρωλίγκα, είναι το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια. Οι Ρώσοι, έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας, θέλουν να καθαρίσουν όσο νωρίτερα γίνεται την υπόθεση -πρόκριση και δεν θέλουν στραβοπατήματα στην έδρα τους. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 20.00 από το Νοvasports 2.

    Πάντως και το ποδόσφαιρο κρύβει μεγάλες συγκινήσεις, σήμερα, αφού στις 21.45, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά, με τους Ισπανούς να καλούνται να υπερασπιστούν το 1-2 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία και τους Βαυαρούς να ψάχνουν την υπέρβαση. Το παιχνίδι θα δείξει το COSMOTE SPORT 2.

    Τέλος, τη δεύτερη μάχη για τα ημιτελικά θα δώσουν επίσης Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ των Μαδριλένων στην έδρα τους. Οι Άγγλοι, που για πρώτη φορά θα βρεθούν σε αυτή τη φάση αν προκριθούν,  αναμένεται να δώσουν τα πάντα , στην απόρθητη ως τώρα έδρα τους, για να ανατρέψουν το εύθραυστο αυτό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, είναι πολύ έμπειροι και το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και ενδιαφέρον, με την παράταση να “παίζει” πολύ. Όσοι θέλουν, μπορούν να το παρακολουθήσουν στις 21.45 από το COSMOTE SPORT 1.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η συντριβή της ΔΕΗ. Πώς πρέπει να κόψει 2,5 δισ ευρώ και πώς ωφελούνται οι ανταγωνιστές της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμηλος τζίρος και πωλήσεις στο ΧΑ. Οι γαλλικές εκλογές βαρόμετρο για τις αγορές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλιόσσα Γκρίσιν: Πώς οι ορκωτοί λογιστές από το 2011 προειδοποιούσαν για την αρνητική θέση της Alpha Grissin. Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ