• City Stories

    Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τουρκία: Οι παίκτες θα γυρίσουν με πούλμαν από την Πόλη – Ποιοι αρνούνται και γυρίζουν με αεροπλάνο (pics)

    • NewsRoom
    Παναθηναϊκός


    Παναθηναϊκός σε κρίση. Τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη εξέλιξη για τους “πράσινους” αφού η ήττα και ο αποκλεισμός με “κάτω τα χέρια” από την Φενέρ με 3-0 -με τη χθεσινή ήττα ως κερασάκι στην τούρτα- εκνέυρισε πολύ τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

    Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, πήρε μια ατομική απόφαση. Ότι ως τιμωρία για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες, θα ακυρώνονταν τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής και θα γύριζαν στην Αθήνα με πούλμαν. Κάτι φυσικά άκρως κουραστικό και σκληρό, αφού η διαδρομή κρατάει κάτι περισσότερο από δώδεκα ώρες, με την ομάδα να φτάνει ξημερώματα Πέμπτης.

    Αυτό, εκνεύρισε σίγουρα όλους τους παίκτες, όμως οι περισσότεροι το δέχθηκαν και μπήκαν στο πούλμαν της ομάδας για την επιστροφή. Τέσσερις από την αποστολή, τόλμησαν και πήγαν κόντρα στην απόφαση της διοίκησης, φεύγοντας μόνοι τους από την Πόλη, με δικά τους έξοδα. Μάλιστα, πετάνε σε λίγη ώρα προς την Αθήνα. Αυτοί είναι οι: Αντώνης Φώτσης, Κένι Γκέιμπριελ, Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς.

     

     

    Βέβαια, υπήρχαν παροτρύνσεις από ανθρώπους της διοίκησης για να μην επιμείνουν στην απόφαση τους, αλλά οι ίδιοι δεν άκουσαν. Αναμένονται σίγουρα κυρώσεις, αλλά ακόμα το εύρος και η σοβαρότητα δεν είναι γνωστά.



    ΣΧΟΛΙΑ