• City Stories

    Ράσελ Ουέστμπρουκ: Πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία (pics-video)

    • NewsRoom
    Ουέστμπρουκ


    Τρομακτική χρονιά στο NBA πραγματοποιεί ο σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Θάντερ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος φέτος μετά την αποχώρηση του πολύ καλού του φίλου και νυν σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κέβιν Ντουράντ, έχει “επωμιστεί” το ρόλο του απόλυτου ηγέτη στην ομάδα.

    Μάλιστα, είναι εκ των βασικών -αν όχι ο βασικός- υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αυτό γιατί έχει πετύχει φέτος 40 (!) τρίπλ νταμπλ και ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Χθες, στην ήττα με 113-101 από τους Σάρλοτ Χόρνετς πέτυχε το τελευταίο του, μέχρι το επόμενο, με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

    Τι μένει για να γράψει ιστορία; Μόλις δύο τριμπλ νταμπλ, για να περάσει στην κορυφή των περισσότερων τριπλ νταμπλ σε μια σεζόν, στην οποία στρογγυλοκάθεται από τη χρονιά 1961-62 ο Όσκαρ Ρόμπερτσον με 41.

    Σίγουρα θα το πετύχει. Αυτός όμως δηλώνει ότι μέλημα του είναι οι νίκες της ομάδας, και όχι τα ρεκόρ, προκειμένου να πάρει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας….

    Ουέστμπρουκ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε καφέ σε λόφους με απίστευτη θέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πετράλωνα: Όλα τα στέκια που πρέπει να ξέρετε

     



    ΣΧΟΛΙΑ