• City Stories

    Κύπελλο Ελλάδος: Άρση της αναβολής του τελικού από το υφυπουργείο Αθλητισμού – Στο χέρι της ΕΠΟ η διεξαγωγή του

    • NewsRoom
    Τελικός


    Για ακόμη μια χρονιά, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, εξελίσσεται σε φιάσκο. Ένα παιχνίδι που στις περισσότερες χώρες το περιμένουν πώς και πώς και είναι γιορτή, εδώ, δεν μπορεί καν να διεξαχθεί. Οι λόγοι, είναι κάθε χρόνο διαφορετικοί και απίστευτοι.

    Χθές, Πέμπτη, αποφασίστηκε η αναβολή του φετινού τελικού Κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένος για… το Σάββατο. Το υφυπουργείο Αθλητισμού, τελικά, αποφάσισε να άρει την ανακοίνωση αναβολής του και να δώσει την ευκαιρία στην ΕΠΟ να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει τον τελικό, όπως ήταν προγραμματισμένος, για αύριο. Η απόφαση, ελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από πολύωρη σύσκεψη.

    Η αιτία που το παιχνίδι οδηγήθηκε αρχικά σε αναβολή, είναι ότι τα εισιτήρια που βγήκαν προς διάθεση για το κοινό, δεν είχαν πάνω τυπωμένα ούτε τη θέση, ούτε τη σειρά που θα έπρεπε να καθίσει ο καθένας, κάτι που εκτός του ότι απαγορεύεται, μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων, θα μπορούσαν κάλλιστα να συναντηθούν εντός γηπέδου, καθώς το Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι εύκολα προσβάσιμο από παντού όσον αφορά το κάτω διάζωμα.

    Πάντως, όποια και αν είναι η τελική έκβαση του αγώνα, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η Κυβέρνηση εκτέθηκαν για ακόμα μια χρονιά ανεπανόρθωτα και αν δεν πίεζαν οι δύο φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να γίνει το παιχνίδι (ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο), τότε μπορεί να μιλούσαμε ακόμα και για οριστική αναβολή ή, στην καλύτερη, αγώνας χωρίς οπαδούς, όπως και την περσινή χρονιά.

    Το υφυπουργείο, πέταξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στην ΕΠΟ, «η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους». Το τι μέλλει γενέσθαι, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ακόμα και μέσα στην ημέρα, μπορεί να υπάρχουν ανακοινώσεις και αποφάσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα ποτά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η αντιπάθεια με την μητέρα της Ελισάβετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter γιορτάζει την αποχώρηση Τσανγκ (pics)

    MH XAΣΕΤΕ: Το αντίο της Daily Mail στον πρίγκιπα Φίλιππο (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ