• City Stories

    Πάμπλο Εσκομπάρ: Η έπαυλη του “βασιλιά της κοκαΐνης” μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο (17 pics)

    Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ


    Ο Πάμπλο Εσκομπάρ, περιβόητος βαρόνος ναρκωτικών, αποτέλεσε έναν από τους πλουσιότερους εγκληματίες στην ιστορία.

    Ανάμεσα στις επενδύσεις που είχε κάνει σε ακίνητα, υπήρχε και μια εξωτική έπαυλη που ήταν το “καταφύγιό” του. Η εντυπωσιακή του βίλα στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Tulum στο Μεξικό, εγκαταλείφθηκε μετά τον θάνατό του και το 2012 πέρασε στην ιδιοκτησία ενός συλλέκτη. Ο Lio Malca, φανατικός συλλέκτης και γνωστός έμπορος τέχνης, αποφάσισε να το ανακαινίσει και να το μετατρέψει σε πολυτελές ξενοδοχείο, δίνοντάς του νέα πνοή.

    Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ
    Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ

    Το Casa Malca, πρώην λημέρι του “βασιλιά της κοκαΐνης”, είναι κρυμμένο βαθιά μέσα σε ένα τροπικό δάσος. Ως κατοικία του πασίγνωστου βαρόνου, αποτελείτο από 9 δωμάτια και ήταν περιτριγυρισμένη από πανέμορφους, εξωτικούς κήπους. H έκταση της φτάνει μέχρι τις χρυσές αμμουδιές της παραλίας και σήμερα αποτελεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, στο οποίο κυριαρχεί η τέχνη.

    Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ

    Ο νέος του ιδιοκτήτης, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό κομμάτι του ξενοδοχείου και έχει διακοσμήσει τα 24 δωμάτια του “art resort” με έργα ζωγραφικής, πίνακες και έπιπλα μεγάλων σύγχρονων καλλιτεχνών, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν, επίσης, ταπετσαρίες με θέματα των Haring και Kaws. Ο επισκέπτης αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα μέρος όπου πολυτέλεια και τέχνη “παντρεύονται” αρμονικά.

    Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ Έπαυλη Πάμπλο Εσκομπάρ

    Οι τιμές για διανυκτέρευση στο παραδεισένιο Casa Malca είναι, όπως θα περίμενε κανείς, πάρα πολύ υψηλές και ξεκινούν από 1.5000 δολάρια!

     



    ΣΧΟΛΙΑ