• City Stories

    Καβούρι: Πολυτελής κατοικία με απέραντη θέα στη θάλασσα (pics)

    κατοικία καβούρι


    Αυτή η θεαματική κατοικία των 400μ² εκτείνεται σε δύο επίπεδα και πλημμυρίζει από το φως, τη θάλασσα και τη φύση! Βρίσκεται σε έναν ήσυχο παράδρομο, λίγα μέτρα από τη διάσημη οδό Λητούς.

    Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, wc για τους επισκέπτες και ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει τέσσερα επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα ευρύχωρο καθιστικό – οικογενειακό δωμάτιο. Και τα δύο επίπεδα έχουν ανοιχτή θέα στη θάλασσα και στο δάσος από κάθε δωμάτιο.

    κατοικία καβούρι κατοικία καβούρι κατοικία καβούρι
    κατοικία καβούρι

    Αυτό που κάνει αυτό το σπίτι να ξεχωρίζει, είναι οι δύο μεγάλες βεράντες των 200m² η κάθε μία, που φέρνουν τη θάλασσα και τη φύση μέσα στο σπίτι. Δύο θέσεις στάθμευσης και ένας γενναιόδωρος χώρος αποθήκευσης συμπληρώνουν το χώρο.

    Είναι σπάνια κατοικία λόγω της θέσης του, του μεγέθους του, της πολυτέλειας της κατασκευής του, αλλά κυρίως λόγω της απέραντης και πανέμορφης θέας της. Η κατοικία αυτή είναι ιδανική για οικογενειακή διαβίωση στην καρδιά του Καβουριού, το πιο επιθυμητό παραθαλάσσιο προάστιο της Αθήνας.

    κατοικία καβούρι κατοικία καβούρι κατοικία καβούρι

    Πηγή: ploumis-sotiropoulos.gr



    ΣΧΟΛΙΑ