• City Stories

    6 εντυπωσιακά (και οικονομικά) σπίτια του Airbnb με απίστευτη θέα στο κέντρο της Αθήνας

    Airbnb


    Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να περάσετε μερικές μέρες εκτός σπιτιού, αλλά μετά σκέφτεστε τις μετακινήσεις και τα έξοδα και ξανακάθεστε στον καναπέ σας; Υπάρχει μια λύση που κάτι μας λέει ότι δεν είχε περάσει από το μυαλό σας και ακούει στο όνομα Airbnb.

    Σίγουρα το έχετε νιώσει. Μιλάμε για τις φορές που σας πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγετε, να κανονίσετε μια εκδρομή με το σύντροφό σας ή ένα weekend trip με τις φίλες σας. Και εκεί που είστε έτοιμες να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του τηλεφώνου τους και να ανακοινώσετε την ιδέα σας γεμάτη ενθουσιασμό, θυμάστε ότι δεν προλαβαίνετε ή οτι μέχρι να φτάσετε θα πρέπει να επιστρέψετε λόγω δουλειάς. Στην συνέχεια κάνετε κι ένα πρόχειρο υπολογισμό των χρημάτων που θα σας φύγουν (για μετακινήσεις, διαμονή, έξοδα διαβίωσης) και κάπως έτσι, εκείνος ο αγνός, αυθόρμητος ενθουσιασμός της πρώτης στιγμής ξεφουσκώνει σαν μπαλόνι και εσείς επιστρέφετε στην αρχική σας θέση.

    Ποιος είπε όμως ότι χρειάζεται να ταξιδέψετε χιλιόμετρα μακριά και να ξοδέψετε μια περιουσία για να νιώσετε την αίσθηση των διακοπών; Τα τελευταία χρόνια η λύση ακούει στο όνομα Air Bnb και εμείς εδώ στο bovary.gr, ψάξαμε και βρήκαμε, μερικά από τα πιο όμορφα διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας, ιδανικά για μια εναλλακτική «εκδρομή» εντός Αθηνών (!).

    Με κουκλίστικη ή μίνιμαλ διακόσμηση, άνετους χώρους, μεγάλες βεράντες, φανταστική θέα, αλλά και budget friendly τιμές, αυτά τα σπίτια είναι αληθινά διαμαντάκια.

    Λοφτ στo κέντρο με ταράτσα-βεράντα, (45€/διανυκτέρευση)

    Διαμέρισμα στο Κολωνάκι με ιδιωτική πισίνα και θέα στο κέντρο της Αθήνας (59€/ διανυκτέρευση)

    Μίνιμαλ διαμέρισμα στο Θησείο, με μεγάλη βεράντα και θέα στο λόφο (75€/ διανυκτέρευση)

    Σπίτι στο Μετς, με θέα στο Λυκαβηττό (79€/διανυκτέρευση)

    Ρετιρέ στο κέντρο, με θέα στην Ακρόπολη (90€/διανυκτέρευση)

    Μίνιμαλ λοφτ στο κέντρο, με θέα στην Ακρόπολη (93€/διανυκτέρευση)

    Πηγή: Bovary.gr

     



    ΣΧΟΛΙΑ