• City Stories

    Τρεις εκλεκτές και αγαπημένες μπυραρίες στην Αθήνα


    H μπύρα αποτελεί αγαπημένο ποτό για το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου και οι περισσότεροι από εμάς δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία για άλλο ένα ποτήρι ή μπουκάλι παγωμένης μπύρας.

    Αυτοί που αγαπούν τη μπύρα, γνωρίζουν καλά πως υπάρχουν άπειρες ποικιλίες, τις οποίες μπορεί να ανακαλύψει κανείς σε μπυραρίες. Μαγαζιά, δηλαδή, που έχουν ένα μεγάλο πλήθος ετικετών και προσφέρουν μπύρες από διάφορες χώρες του κόσμου. Ξανθιές, μαύρες, κόκκινες, πικρές, γλυκιές, φρουτώδεις, ανάλογα με το γούστο του καθενός.

    Δείτε παρακάτω τρεις εκλεκτές και πολύ αγαπημένες μας μπυραρίες στην Αθήνα, όπου μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ:

    1. Green Rose Beer – Restaurant
    Βεάκη Αιμιλίου 72, Περιστέρι, 210 576 9580

    Η μπυραρία Green Rose, που βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, είναι ένας ζεστός χώρος, όπου το φιλικό περιβάλλον, τα ξύλινα τραπέζια και το επιβλητικό μπαρ δημιουργούν κατευθείαν μια όμορφη και οικεία ατμόσφαιρα. Κάθε εβδομάδα το μαγαζί φέρνει καινούργιες μπύρες από όλο τον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει στις ελληνικές ζυθοποιίες που τις στηρίζει όχι μόνο σε βαρέλι, αλλά και σε μπουκάλια, όπως για παράδειγμα: η Jasmine από την Αθήνα, η Στάλα από τα Γιάννενα ή η Πικρή από την Εύβοια. Για τις καινούργιες μπύρες μπορείτε να ρωτήσετε τον σερβιτόρο που σας εξυπηρετεί ή στο μπαρ. Επίσης, η Green Rose διαθέτει γευστικά και πολύ νόστιμα πιάτα φαγητού, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπό τους rock ήχους που ακούγονται στο μαγαζί.

    Facebook Page

    Φωτογραφία του χρήστη Green Rose Beer - Restaurant.

    Φωτογραφία του χρήστη Green Rose Beer - Restaurant.

    2. Arch Beer House
    Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι, 210 575 2992

    Η Arch Beer House “γεννήθηκε” το 1993. Από το 1997, όμως, με έντονη τη διάθεση του καινούργιου τολμά στον μαγικό χώρο του Ζύθου και στο ειδικά διαμορφωμένο κτίριο όπου στεγάζεται (τύπου γερμανικού σαλέ), προσφέρει μοναδικές βραδιές. Η εξαιρετική της διακόσμηση, που βασίζεται στο ξύλο, την πέτρα και το vitro, αλλά και ο καταπράσινος περιβάλλοντας χώρος της, φιλοξενούν παρέες όλων των ηλικιών. Η σταθερά παρεΐστικη ατμόσφαιρα της Arch, με αυστηρά rock ακούσματα, συνεχίζει με καινοτόμες ιδέες, ενώνοντας το παλιό με το καινούργιο. Μπορείτε να συνοδεύσετε την τεράστια ποικιλία ετικετών στις μπύρες, με τις εξαιρετικές ποικιλίες που σερβίρει το μαγαζί.

    Facebook Page

    Φωτογραφία του χρήστη Arch Beer House (official page).Αρτς μπυραρία

    3. James Joyce Irish Pub
    Άστιγγος 12, Θησείο, 210 323 5055

    Πρόκειται για μία Ιρλανδικού τύπου παμπ, η οποία βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου, κρυμμένη σε ένα στενό στο Μοναστηράκι. Η διακόσμηση από σκούρο ξύλο, το μακρύ μπαρ και το ατμοσφαιρικό, ζεστό και άνετο περιβάλλον στο εσωτερικό του χώρου, φέρνουν εικόνες από τις παλιές παμπ της Ιρλανδίας. Ιδανική για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα Guiness, να γευτείτε το εξαιρετικό πιάτο με fish & chips και να ακούσετε όμορφες μουσικές. Αν την επισκεφθείτε Παρασκευή ή Σάββατο, θα πετύχετε και κάποιο συγκρότημα να παίζει live μουσική.

    Facebook Page

    Παμπ
    παμπ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιορτή μοτοσυκλέτας από την Harley Davidson για τους τολμηρούς του δρόμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Είσαι λάτρης της μπύρας; Μην χάσεις τη «Ζυθογνωσία 2017» στο Ζάππειο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη γιόγκα



    ΣΧΟΛΙΑ