• City Stories

    Γιορτή μοτοσυκλέτας από την Harley Davidson αυτό το Σαββατοκύριακο

    Γιορτή Μοτοσυκλέτας 2017


    Το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Άλσος Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί διήμερη γιορτή μοτοσυκλέτας ή αλλιώς το Bike Show 2017, για τους λάτρεις των μοτοσυκλετών και των τολμηρών του δρόμου.

    Η Harley Davidson Club Hellas (HDCH), με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, θα χαρίσουν στον κόσμο ένα άκρως ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο με ελεύθερη είσοδο, προσφέροντάς μοναδικές στιγμές.

    Η γιορτή αυτή θα έχει το ύφος ενός φεστιβάλ και θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν διάφορες μοτοσυκλέτες, αλλά και να απολαύσουν μουσικές, να αγοράσουν ανταλλακτικά, ρούχα και αναμνηστικά της Harley Davidson, ενώ θα μπορούν να αγοράσουν φαγητό και ποτό.

    Μας περιμένουν τα ξεχωριστά περίπτερα: Harley Davidson Customizing, Bazaar, Shows, Happenings, Tattoos, Games, Burgers & Beers. Επίσης, θα υπάρχει Έκθεση Κλασικών Μοτοσυκλετών Bazaarr ρούχων και ανταλλακτικών Harley Davidson.

    Η γιορτή θα πραγματοποιείται από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες.

    Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί ένα live από τον George Gakis & The Troublemakers. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθούν καλλιστεία μοτοσυκλετών Harley Davidson.

    Facebook event εδώ και εδώ

    Γιορτή μοτοσυκλέτας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 4+1 δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις για αυτό το Σάββατο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Είσαι λάτρης της μπύρας; Μην χάσεις τη «Ζυθογνωσία 2017» στο Ζάππειο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη γιόγκα



    ΣΧΟΛΙΑ