• City Stories

    Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι στη Νέα Υόρκη και… πωλείται!

    • NewsRoom


    Στο «σφυρί» βγαίνει το πιο ακριβό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, έναντι… 110 εκατ. δολαρίων!

    Πρόκειται για διαμέρισμα πέντε επιπέδων στην κορυφή του Woolworth Building. Eάν τελικά πωληθεί, θα επιβεβαιωθεί ως το πιο ακριβό ακίνητο στην ιστορία της πόλης.

    Το διαμέρισμα, κατασκευασμένο από την Alchemy Properties, έχει συνολικό εμβαδόν 900 τ.μ., δωμάτια με οροφή 7 μ., βεράντα σε ύψος 220 μ., ιδιωτικό ανελκυστήρα και 125 συνολικά παράθυρα με θέα στο Μανχάταν!

    Η ανακαίνιση και η διαρρύθμιση του ιστορικού κτηρίου ύψους συνολικά 244 μέτρων , που αποτελεί ορόσημο της Νέας Υόρκης, είναι δημιούργημα του Γάλλου αρχιτέκτονα και διακοσμητή Τιερί Ντεπόν.

    Έχει επίσης κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ατσάλι και τερακότα.

    Μέχρι σήμερα μόνο ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν – μια διώροφη μεζονέτα στον ουρανοξύστη One57 (στην 57η οδό στο κέντρο της πόλης), που είναι γνωστό ως το «κτίριο των δισεκατομμυριούχων» έχει πωληθεί έναντι 100,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

    Ο επικεφαλής του εναλλακτικού επενδυτικού ταμείου Citadel Κένεθ Γκρίφιν φέρεται να έχει αγοράσει τρεις ορόφους του υπό κατασκευή κτιρίου στη διεύθυνση 220 Central Park South, στην πλευρά του διάσημου πάρκου Σέντραλ Παρκ αντί 200 εκατ. δολ., σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ αλλά η αγοραπωλησία ουδέποτε επιβεβαιώθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας CEO αποκαλύπτει: Έτσι θα γίνεις πλούσιος σε 10 χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστηριώδες «πλάσμα» σε ακτή προκάλεσε σύγχυση και προβληματισμό (video-pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης «Mujeres» του Marcelo Ricardo Zeballos στη Mamush Gallery



    ΣΧΟΛΙΑ