• City Stories

    Τρεις στάσεις στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσετε το 2017

    • NewsRoom


    Επειδή το 2017 προβλέπεται δύσκολο, όλοι αναζητούμε τρόπους για να κάνουμε την καθημερινότητά μας όσο πιο ήπια και διασκεδαστική γίνεται. Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με το σεξ! Και για να το κάνεις και πιο ενδιαφέρον, βρήκαμε τις 3 βασικές στάσεις για να δοκιμάσεις μέσα στο 2017! 

    1. Η στάση… της γάτας: Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και εκείνος έρχεται από πάνω σου, ώστε το στήθος του να είναι στο ύψος των ώμων σου. Στη συνέχεια σηκώνεις τα πόδια σαν να κρατάς κόντρα με τα γόνατα στην κοιλιά του και κάπως έτσι πετυχαίνεις την απόλυτη διείσδυση.

    2. Η στάση… καταρράκτης: Εκείνος βρίσκεται μισός πάνω στο κρεβάτι και μισός κάτω, με τα πόδια να είναι πάνω. Είναι ανάσκελα και στηρίζεται με τις παλάμες στο πάτωμα. Εσύ, πηγαίνεις από πάνω, με γυρισμένη σαφώς την πλάτη για να έχει και θέα, και κάνεις τη δουλειά σου.

    3. Η στάση… μπαλαρίνα: Στέκεστε και οι δύο όρθιοι πρόσωπο με πρόσωπο κι εσύ βάζεις το ένα σου πόδι γύρω από την μέση του. Εκείνος, επειδή είναι και κύριος και εξυπηρετικός, θα σου το κρατάει για να μην κουραστείς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλες οι έρευνες: Τα 7 πράγματα που μάθαμε για το σεξ το 2016

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 2016: 50 +1 διάσημοι που πέθαναν τη χρονιά που φεύγει (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ