ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εξοχική βίλα Warrandyte, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Μελβούρνη και στο γνωστό πάρκο Warrandyte, χρονολογείται από τη δεκαετία του ’70 και ξεχωρίζει με το υπέροχο νέο εσωτερικό της και με τη μοναδική της τοποθεσία.
Η κατοικία σχεδιάστηκε ξανά από τον αυστραλιανό αρχιτέκτονα Alistair Knox και φέρει πολλά αρχικά χαρακτηριστικά της, όπως η ξύλινη επένδυσή της.
Οι ιδιοκτήτες του Casa Warrandyte ανανέωσαν το σπίτι, με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα, εγκαθιστώντας νέα δάπεδα και μεγάλους φεγγίτες, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα φωτεινό σπίτι που ταυτόχρονα έχει υπέροχη θέα.
Στο εσωτερικό του, το σπίτι διακοσμείται με κλασικά κομμάτια και vintage έπιπλα που αγοράστηκαν από ανοιχτές αγορές.
Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο κεντρικό καθιστικό του σπιτιού ή στον υπαίθριο χώρο του και να απολαύσουν τη μαγική θέα και την ομορφιά της φύσης που πλαισιώνει την κατοικία.
Η εξοχική κατοικία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση μέσω της Airbnb.









ΠΗΓΗ: DIDEE MAGAZINE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Προτείνει επέκταση του αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στο κλείσιμο του Ορμούζ
- «Κιβωτός»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο επαναπατρισμός 90 Ελλήνων από το Ντουμπάι με τα κατοικίδιά τους
- Σύγκρουση Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Φανταστικές οι κατηγορίες για τη δίκη Βαλυράκη» – «Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την πρόεδρο»
- Αλεξάντερ Νόβακ: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή προκαλεί τη σοβαρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων 40 ετώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.