• City Stories

    Κατερίνα Παναγοπούλου: Φιλανθρωπικό τσάι με δημιουργίες Oscar de la Renta και Chopard

    • NewsRoom
    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου

    Σύλβια Μεϊμέτη, Ιωάννα Κασσής-Μεϊμέτη, Βίκυ Παλαιολόγου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μαρίζα Φασιανού, Έμη Λιβανίου


    Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, συνδιοργάνωσαν την πολυαναμενόμενη και καθιερωμένη επίδειξη μόδας, την Πέμπτη (30 Νοεμβρίου) στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου
    Σύλβια Μεϊμέτη, Ιωάννα Κασσής-Μεϊμέτη, Βίκυ Παλαιολόγου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μαρίζα Φασιανού, Έμη Λιβανίου

    Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης ενόψει της διεθνούς οργάνωσης Hellas Beetles Cup 2018.

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου
    Οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα και η Άννα Μαρία Ταξοπούλου

    Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνέβαλε έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή με την παρουσία πολλών Ολυμπιονικών και αθλητριών στην εκδήλωση και την ενεργό συμμετοχή τους. Οι Ολυμπιονίκες, λαμβάνοντας μέρος στην επίδειξη απέδειξαν ότι σε κάθε εμφάνισή τους κερδίζουν τις καρδιές των θεατών και την αγάπη του κόσμου.

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου

    Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», ευχαρίστησε τις Ολυμπιονίκες τόσο για την παρουσία τους, όσο και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η Πατρίδα μας έχει ανάγκη την προσφορά τους, διότι, με το ήθος, την αφοσίωση και τη σκληρή προπόνησή τους κατακτούν διακρίσεις, κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και αποτελούν πρότυπα για τους νέους και τις νέες». Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ως μανεκέν, οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα και η Άννα Μαρία Ταξοπούλου. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το group DEEVIBES Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017, συμμετείχε αφιλοκερδώς στη στήριξη του Σωματείου και το σκοπό της εκδήλωσης, με το υπέροχο ταλέντο τους.

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου

    Η συλλογή Fall 2017 του Oscar de la Renta σχεδιασμένη από την επικεφαλής του στούντιο Laura Kim και τον συνεργάτη της Fernando Garcia, μας ταξίδευσε στο μοναδικό κόσμο της Νέας Υόρκης, με κοστούμια που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας από το πρωί έως το βράδυ με άνεση και κομψότητα.

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου
    Νίνα Βλάχου, Βίκυ Παλαιολόγου, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Λάσκαρης

    Οι αστραφτερές δημιουργίες του ελβετικού οίκου Chopard, ρολόγια και κοσμήματα, «στόλισαν» τις δημιουργίες του αμερικανικού οίκου μόδας και καταχειροκροτήθηκαν από τις δεκάδες κομψές Αθηναίες που έδωσαν το «παρών».

    Καλλιπάτειρα Παναγοπούλου
    Αγάπη Πολίτη, Εβελίνα Δασκαλή (Φωτογραφία: Studio Panoulis)

    Σκουλαρίκια και κολιέ και παντατίφ με διαμάντια και πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους σε εξαιρετικούς χρωματισμούς αλλά και με μαργαριτάρια, από τις συλλογές High Jewellery, Rihanna, Copacabana, Happy Diamonds, Happy Spirit, Imperiale όπως επίσης και ρολόγια με διαμάντια και πολύτιμους λίθους, στόλισαν τα μανεκέν της επίδειξης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ότι η εκδήλωση ήταν sold out εδώ και έναν μήνα.



    ΣΧΟΛΙΑ