ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ξεχωριστό κοκτέιλ πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Aesthet Boutique στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Η Αλεξάνδρα Ζάκκα-Χαλκιά υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, εκπροσώπους των media, και Έλληνες δημιουργούς και σχεδιαστές και μαζί καλωσόρισαν το καλοκαίρι.
Παράλληλα έγινε και η επίσημη παρουσίαση των μοναδικών κομματιών που δημιούργησαν για το κατάστημα Aesthet καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, όπως οι Ancient Greek Sandals + Ilias Lalaounis, Ancient Kallos, Antonia Karra, Callista Crafts, Celia Dragouni, Lito, Marina Vernicos, Vassia Kostara, Zina G.










ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαμάς: Αρνείται τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ για επικείμενη παραβίαση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Washington Post: Ο Πούτιν ζήτησε από τον Τραμπ από τηλεφώνου το Ντονέτσκ για να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία
- Κοντογεώργης για Τσίπρα: Δουλεύουμε για το παρόν και το μέλλον, δεν μας αφορά το παρελθόν και η τοξικότητά του
- Η απάντηση Τραμπ στο «Νο Kings»: Παρουσιάζεται ως βασιλιάς σε AI βίντεο να βομβαρδίζει τους διαδηλωτές με περιττώματα
