• City Stories

    Οι ταινίες της εβδομάδας 11/7-17/7: Τεντ Μπάντι και Τσάκι στη μεγάλη οθόνη

    • NewsRoom
    τεντ μπαντι

    Τεντ Μπάντι (Ζακ Έφρον)


    Κωμωδίες, θρίλερ και αληθινά δράματα περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού για την εβδομάδα 11/7 – 17/7

    Σίγουρα ξεχωρίζει η ταινία «Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος». Βασισμένη στην πραγματική ιστορία του διασημότερου σίριαλ κίλερ της Αμερικής, ο οποίος ξεχώρισε για τη γοητεία και την σπιρτάδα του, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον, έρχεται μετά το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ του Netflix για να σοκάρει.

    Το νήμα της υπόθεσης ξετυλίγεται μέσα από την οπτική γωνία της συντρόφου του, Elizabeth Kloepfer.

    Οι ταινίες της εβδομάδες:

    Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2

    Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά
    Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν

    Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

    Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

    Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

    Η Κούκλα του Σατανά

    Ηθοποιοί: Όμπρεϊ Πλάζα, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Μαρκ Χάμιλ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι
    Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ

    Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της.

    H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

    Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος

    Ηθοποιοί: Ζακ Έφρον, Λίλι Κόλινς
    Σκηνοθεσία: Τζο Μπέρλιντζερ

    Ο Τεντ Μπάντι είναι ο δημοφιλέστερος Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος, του οποίου τα εγκλήματα παρουσιάζονται στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ζακ Εφρον. Ο Μπάντι ζει μια ευτυχισμένη ζωή με την οικογένειά του, όταν συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από φόνους και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη.

    Η σύζυγός του Λιζ, αρνείται τις κατηγορίες όμως αρχίζει να αναρωτιέται πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο ζει τόσο καιρό.

    Το Αριστούργημά μου

    Σκηνοθεσία: Gastón Duprat

    Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι.

    Παρ’ όλο που τους δύο άντρες τους συνδέει μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Οι απόψεις και οι ιδέες τους είναι τόσο αντίθετες, που δημιουργούν συνέχεια μεταξύ τους μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι. Και αυτή η κωμωδία είναι γι’ αυτή τη φιλία και τις συνέπειες της.

    Habanastation

    Σκηνοθεσία: Ian Padrón

    Μια δραματική κομεντί από την Κούβα με ήρωες δύο νεαρούς συμμαθητές που προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Με αφορμή ένα PlayStation, τα δύο αγόρια θα ανακαλύψουν το νόημα της αληθινής φιλίας.



    ΣΧΟΛΙΑ