• City Stories

    Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει με μια αστραφτερή γιορτή στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

    • NewsRoom

    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


    Σε ένα λαμπερό και άκρως γιορτινό σκηνικό μεταμορφώνεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με αφορμή τον επερχόμενο εορτασμό των Χριστουγέννων.

    Το ΚΠΙΣΝ αυτά τα Χριστούγεννα θα μετατραπεί σε μια ατελείωτη σκηνή πλημμυρισμένη στο φως, με διάθεση γιορτινή, πλούσια σε μουσική και χορό.

    Στις 30 Νοεμβρίου, το Κανάλι θα φορέσει τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα δέντρα που το περιτριγυρίζουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς θα αναδειχθούν «ντυμένα» με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους, ενώ οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς.

    Το Παγοδρόμιο παίρνει ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Παράλληλα, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα Σιντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

    Οι εορτασμοί για την περίοδο των Χριστουγέννων θα κορυφωθούν με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen Idra Kayne δίνει τον τόνο, με τρόπο χορευτικό, στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.

    Η είσοδος για τα event του ΚΠΙΣΝ είναι ελεύθερη, ενώ για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος ζωντανεύει και ψηφιακά μέσω live-streaming στο snfcc.org.

    Στις 30/11 θα υπάρχει:

    -Δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και μεταφορά προς και από το ΚΠΙΣΝ με shuttle bus σε συνεχή ροή.
    -Δρομολόγια shuttle bus από Σύνταγμα και ΗΣΑΠ Φαλήρου.



    ΣΧΟΛΙΑ