• City Stories

    Η Axion Hellas εφόρμησε για έκτακτη δράση στα ακριτικά νησιά

    Η Πρόεδρος της EEE, κα. Μελίνα Τραυλού

    Η Πρόεδρος της EEE, κα. Μελίνα Τραυλού


    Ο εγκλεισμός έπαυσε και ο καιρός άνοιξε. Με ούριο άνεμο στα πανιά τους λοιπόν εφόρμησαν τα σκάφη της Axion Hellas σε δεκάξι απόμακρα νησιά για να πραγματοποιήσουν έκτακτη δράση σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, η οποία σχετίζεται με τη συγκυρία της υγειονομικής κρίσης.

    Axion Hellas

    Ο πρόεδρος και εμπνευστής της Axion Hellas Βασίλης Πατέρας όπως και η αντιπρόεδρος Μελίνα Τραυλού, απέδειξαν μία ακόμη φορά την μοναδική ευελιξία και ετοιμότητα με την οποία ανταποκρίνονται σε κάθε είδους κρίση τα τελευταία τέσσερα χρόνια της δράσης τους.

    Βασίλης Πατέρας

    Από την Ανάβυσσο ξεκίνησαν τα οχτώ σκάφη όπου μεταβιβάστηκαν τα πρόθυμα στελέχη της Axion Hellas αλλά και κάμποσοι γιατροί με σκοπό να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαγνωστικά τεστ κορονοϊού (ακολουθώντας πρωτόκολλα προστασίας που επιβάλλει η πολιτεία) στους εξής προορισμούς: Κουφονήσια, Ανάφη, Σχοινούσα, η Ηρακλειά, η Δονούσα, η Αμοργός, Κίναρος, Λεβιθιά, Πάτμος, Αγαθονήσι, Αρκοί, Λειψοί, Ψέριμος, Τήλος, Καστελλόριζο, Χάλκη.

    Αποστολές με σκάφος

    Στη συγκεκριμένη αποστολή συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Βεβαίως, οι ανοιχτές αποστολές συνιστούν το ένα μόνο σκέλος της Axion Hellas. Το άλλο αφορά τις δωρεές όπου και πάλι αποδείχθηκαν γενναιόδωροι προσφέροντας 50.000 στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών, 5000 ευρώ στη ΜΕΘ του Σωτηρία, αναπνευστήρα Breas Vivo 50 στη ΜΕΘ της πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, φουσκωτό σκάφος ταχείας επέμβασης στο Πολεμικό Ναυτικό (Axion Hellas μαζί με τους κκ Κροντηρά, Ευσταθίου και Πατέρα).



    ΣΧΟΛΙΑ