• City Stories

    Η απόλυτη εμπειρία Star Wars: Το ξενοδοχείο της Disney είναι σχεδόν έτοιμο!

    • NewsRoom

    H καμπίνα του ξενοδοχείου όπου θα διαμένουν οι επισκέπτες, πηγή: Disney


    Φωτογραφίες και νέες πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η Disney, σχετικά με το πολύ φιλόδοξο εγχείρημα της δημιουργίας μιας ξενοδοχειακής εγκατάστασης, η οποία είναι πλέον γνωστή με το όνομα «Star Wars: Galactic Cruiser».

    Η στιγμή της δημοσίευσης των νέων στοιχείων δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού οι θαυμαστές του Πολέμου των Άστρων βρίσκονται εν αναμονή της νέας ταινίας Star Wars, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς ταινιών.

    Η Disney, λοιπόν, έδωσε στην δημοσιότητα τα σχέδια του ξενοδοχείου, που απεικονίζουν τη δημιουργία όχι απλώς ενός κτιρίου με χαρακτήρα, αλλά μιας ολόκληρης «διαστημικής» εμπειρίας.

    Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εγκατάσταση δημιουργείται στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα, ενώ οι επισκέπτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρεθούν και στο θεματικό πάρκο της ταινίας. Εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν σε ένα διαστημόπλοιο Halcyon και να απολαύσουν ένα τριήμερο, όπου θα γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στην αγαπημένη τους σειρά ταινιών.

    Οι επισκέπτες θα εκπαιδεύονται στη μάχη με φωτόσπαθα, πηγή: Disney
    Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις και θα είναι σταθερό, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για τους επισκέπτες να επιλέξουν διαμονή μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας.

    Στην εμπειρία που προσφέρει το κατάλυμα περιλαμβάνεται η «εισβολή» στο διαστημόπλοιο από τη First Order και τον Kylo Ren. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο, αντί για παράθυρα, διαθέτει οθόνες, οι οποίες απεικονίζουν σκηνές από το διάστημα, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση των επισκεπτών ότι περιπλανώνται σε έναν χώρο έξω από τη Γη.

    H καμπίνα του ξενοδοχείου όπου θα διαμένουν οι επισκέπτες

    Η εμπειρία του Πολέμου των Άστρων ξεκινά από την πρώτη στιγμή, οπότε και ο επισκέπτης φτάνει στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για να κάνει τσεκ-ιν. Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο, με σκοπό να μεταφερθεί…στο διάστημα! Η άκατος, στη συνέχεια, «αγκυροβολεί» στο διαστημόπλοιο Halcyon, η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει.

    Σημειώνεται ότι, στις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης περιλαμβάνονται η εκπαίδευση στη σπαθομαχία, με φωτόσπαθα, καθώς και η επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τη λειτουργία του και τον τρόπο που μπορούν να χειρίζονται τα συστήματά του.

    Οι επισκέπτες θα εκπαιδεύονται στη μάχη με φωτόσπαθα
    Μέχρι στιγμής, η Disney δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας.

    Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες πρώτες εκτιμήσεις για το πόσο θα κοστίσει η συγκεκριμένη εμπειρία σε όποιον αποφασίσει να την ζήσει. Οι μέχρι στιγμής φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για το τριήμερο, ενώ κάποιες άλλες ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη, μιλώντας για 3.300 δολάρια. Επιπλέον, μια καμπίνα για πέντε άτομα φημολογείται ότι θα κοστίζει περίπου 7.200 δολάρια. Προς το παρόν, ωστόσο, κανένα από τα σενάρια δεν έχουν επιβεβαιωθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ