• City Stories

    Halloween: Αυτά είναι τα καλύτερα πάρτι για να γιορτάσετε την ημέρα του τρόμου στην Αθήνα

    • NewsRoom

    Halloween


    Το Halloween, η αγαπημένη αμερικανική συνήθεια που έχει εμπνευστεί από την μεξικάνικη «Μέρα των Νεκρών» και βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι και φέτος εδώ, με τις εκδηλώσεις εορτασμού, τις στολές και τα πρωτότυπα αξεσουάρ να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

    Καθώς πλησιάζει η ημέρα κορύφωσης των εορτασμών για το Halloween στις 31 Οκτωβρίου, τα πάρτι που μπορεί να συμμετέχει, να γιορτάσει και να διασκεδάσει κανείς είναι πολλά και όλα έχουν ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό θέμα. Τις ερχόμενες ημέρες, η πρωτεύουσα θα ντυθεί στα «τρομακτικά» της και οι λάτρεις της αμερικανικής παράδοσης, που για εμάς στην Ελλάδα λειτουργούν ως δεύτερες Απόκριες, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα εκδηλώσεων ό,τι προτιμούν και ταιριάζει καλύτερα στα γούστα τους.

    Εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πάρτι για το Halloween:

    «Athens Halloween Hunt 2019» στο Rio Skybar Athens, 2 Νοεμβρίου

    Στοιχειωμένο θα είναι το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου και το Γκάζι, όπου θα λάβει χώρα ένα ξεχωριστό εξωτερικό παιχνίδι γρίφων, γεμάτο δράση, με την αδρεναλίνη να πιάνει «κόκκινο». Οι επισκέπτες του Rio Skybar Athens θα βιώσουν μια συναρπαστική περιπέτεια, μαζί με την παρέα τους, αντιμετωπίζοντας τους πιο αιμοβόρους χαρακτήρες ταινιών που δραπέτευσαν στην πόλη.

    Το event αυτό απευθύνεται στα πιο δραστήρια και περιπετειώδη πνεύματα, που θα τρέξετε, θα λύσουν γρίφους και θα αλληλεπιδράσουν με τους ηθοποιούς και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του event σε ένα απολαυστικό δίωρο.

    Στη συνέχεια, φυσικά, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Halloween After Party στον «Τεχνοχώρο Φάμπρικα».

    Προσέλευση στο «Rio Skybar Athens»(Περσεφόνης 39Α, 6977037271): 19:00 | Συμμετοχή 80€ (ομάδα 3-7 ατόμων)

    «Athens Halloween Hunt 2019» στο Rio Skybar Athens

    «Halloween Party» στο Galaxy Bar @ Hilton, 31 Οκτωβρίου

    Η διάσημη ταράτσα του πολυτελούς ξενοδοχείου του κέντρου θα μεταμορφωθεί σε μια στοιχειωμένη πίστα με θέα. Στο rooftop bar του Hilton θα λάβει χώρα ένα άκρως τρομακτικό πάρτι στα ψηλά. Τη μουσική αναλαμβάνουν σπέσιαλ djs, ενώ το μενού του μπαρ θα περιλαμβάνει halloween signature κοκτέιλ, ειδικά για την βραδιά του Halloween.

    Τα ενδιαφέροντα της βραδιάς στο Hilton, ωστόσο, δεν τελειώνουν εκεί, αφού η καλύτερη μεταμφίεση θα κερδίσει μία διανυκτέρευση 2 ατόμων σε ένα executive δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη στο Hilton Αθηνών.

    Έναρξη: 21:30 | Eίσοδος ελεύθερη

    H ταράτσα του Galaxy Bar στο hilton Athens

    «Joker’s Halloween Night» στο Tres, 2 Νοεμβρίου

    Βγαλμένο κατευθείαν από τη Gotham City και το σύμπαν της DC comics θα είναι το Halloween event που διοργανώνεται από την «Level Up Athens», σε συνεργασία με τα «Hideout Events», με θέμα, φυσικά τον αγαπημένο Joker. Η βραδιά θα στο Τres θα γεμίσει σκαλιστές κολοκύθες, νεκροκεφαλές, ιστούς, ενώ πρωταγωνιστικό στοιχείο θα είναι, φυσικά, τα…χαμογελαστά πρόσωπα αλά Τζόκερ.

    Το απαραίτητο Horror Booth  θα υπάρχει στον χώρο, για να απαθανατίσει τις αναμνήσεις των παρευρισκομένων, ενώ εξειδικευμένες make-up artists θα μεταμορφώσουν τους επισκέπτες στην πιο τρομακτική τους εκδοχή. Τις καλύτερες μεταμφιέσεις περιμένει ένα δώρο- έκπληξη.

    Στο μενού του μαγαζιού θα υπάρχουν ειδικά κοκτέιλ, με βάση την κολοκύθα, αλλά και αχνιστά fruit punch.  Την βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι Charge, Chex, Fiyahkidd, Lovecraft, William, El Tigre, Sider και Craytham.

    Έναρξη: 22:00 | Eίσοδος 5€

    Joker

    «All Hallows’ Eve» στο ΕΚΕΙ, 31 Οκτωβρίου

    Ένα πλούσιο και…στοιχειωμένο event με βαμπίρ, φαντάσματα, μάγισσες και τέρατα διοργανώνει το διώροφο club στη Λέκκα. Στο ΕΚΕΙ Πάνω, οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με μουσικές επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος, ενώ οι πιο γενναίοι, που θα τολμήσουν να κατέβουν στο υπόγειο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να γιορτάσουν την επέλαση των κακών πνευμάτων με σκοτεινά, υπόγεια anthems, αφού θα βιώσουν τον απόλυτο τρόμο, περιτριγυρισμένοι από ιστούς, παγανιστικά σύμβολα και γενικότερα μια έντονα spooky ατμόσφαιρα.

    Λέκκα 23-25, 2103251789 | Έναρξη: 21:00 | Είσοδος 8€ με ποτό.

    «All Hallows’ Eve» στο ΕΚΕΙ

    «A Spooktacular Halloween Night #8» στο Six D.O.G.S., 31 Οκτωβρίου

    Την Πέμπτη το βράδυ, στον διάσημο κήπο του κέντρου θα δημιουργηθεί ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό με καπνό, ενώ το μενού του μαγαζιού θα περιλαμβάνει Halloween κολοκυθόσουπα, αλλά και αχνιστά κοκτέιλ με 5 ευρώ. Στα decks θα βρίσκονται οι DJs «The Great Illuminati Party Soundsystem», στον πάνω όροφο και Jack Heart vs. Panos Dimitropoulos στο ισόγειο του μαγαζιού, οι οποίοι υπόσχονται party anthems και διασκέδαση έως αργά.

    Στον χώρο θα δημιουργηθεί, επίσης, ένα Horror Photo Booth για αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ, για όποιον επιθυμεί, θα υπάρχει υπηρεσία face painting για τρομακτικές Halloween μεταμορφώσεις.

    Έναρξη: 21:00 | Eίσοδος ελεύθερη

    SIX DOGS

    «Joker’s Halloween Party» στο Ρομάντσο, 31 Οκτωβρίου

    Αξιοποιώντας το απόλυτο trend των ημερών, το Ρομάντσο οργανώνει ένα Halloween πάρτι με θέμα τον Τζόκερ, για όσους ενδεχομένως νιώθουν αυτό τον καιρό ότι έχουν μόνο αρνητικές σκέψεις ή τους απασχολεί βαθιά η ζωή και η ύπαρξή τους. Όσοι ενδιαφέρονται γι’ αυτό το πάρτι, θα πρέπει να φορέσουν το καλό τους -αλά Τζόκερ- χαμόγελο. Όσοι δεν προλάβουν, θα συναντήσουν στο μαγαζί τον ίδιο τον Τζόκερ, ο οποίος θα τους το ζωγραφίσει.

    Στο πάρτι θα συναντήσει κανείς και… περίεργες εκπλήξεις, καθώς στον χώρο θα υπάρχει ένα φρικιαστικό photo booth, ενώ υπεύθυνοι για το soundtrack της βραδιάς θα είναι οι Roman & Saradis, Bekha Mujiri και ο G. Dimitrakopoulos.

    Έναρξη: 22:00 | Eίσοδος ελεύθερη

    Ρομάντσο

    «Stranger Thrills Halloween Party» στο Temple Athens, 31 Οκτωβρίου

    Ο περίφημος «Ναός» θα μεταμορφωθεί την Πέμπτη, για να γιορτάσει για πρώτη φορά το Halloween. Το θέμα του πάρτι είναι εμπνευσμένο από το «Stranger Things» των ’80s. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live τους «Wedding Singers», που θα «ντύσουν» μουσικά την νύχτα σε ένα στοιχειωμένο prom night. Αμέσως μετά, στα decks θα βρεθούν οι Morah, Calqulus και Fro για ένα ξέφρενο ανίερο πάρτι.

    Έναρξη: 21:00 | Προπώληση εισιτηρίων 10€

    «Stranger Thrills Halloween Party» στο Temple Athens

    «Horror After Dark» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, 1 Νοεμβρίου

    Ένα απολύτως τρομακτικό event διοργανώνεται στο τρίτο late night event στον industrial χώρο της Τεχνόπολης. Σε αυτή την εορταστική βραδιά, την μουσική θα αναλάβει η διάσημη Βρετανίδα dj και ραδιοφωνική παραγωγός Jamz Supernova, ενώ την βραδιά θα ανοίξει μουσικά ο Στέφανος Τσιτσόπουλος με το δικό του ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

    Στον χώρο θα βρίσκονται εξειδικευμένοι καλλιτέχνες, που θα αναλάβουν το μακιγιάζ των παρευρισκομένων, φροντίζοντας να είναι πολύ τρομακτικό, ενώ η ομάδα «Larp Project: Athens!» έχει ετοιμάσει ένα παιχνίδι ρόλων, βγαλμένο κατευθείαν από ταινία τρόμου.

    Οι πιο τολμηροί, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο τρομακτικό σκηνικό που έχει στηθεί στους χώρους του μουσείου, ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα προβολής ταινιών τρόμου εποχής, για να μπουν στο κλίμα.

    Έναρξη: 21:00 | Eίσοδος 5€ (Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω).

    «Horror After Dark» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου



    ΣΧΟΛΙΑ