• City Stories

    Γκρεμίζονται τα πάντα γύρω σου; Μείνε αισιόδοξος! Έτσι θα τα καταφέρεις!

    • NewsRoom
    happy people


    Τα προβλήματα συχνά σε “γονατίζουν” όμως πρέπει να παραμείνεις αισιόδοξος!

    Η οικονομική κρίση, οι τρελοί ρυθμοί ζωής και το άγχος έχουν δημιουργήσει μία πληθώρα προβλημάτων στους περισσότερους ανθρώπους. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να καταλήγουμε να μην ζούμε αλλά απλά να επιβιώνουμε.

    Ωστόσο μέσα σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και ένα φως ελπίδας και όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες πρέπει και μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και να αποκτήσουμε τη ζωή που έχουμε ονειρευθεί.

    Διαβάστε μερικά μυστικά για το πως μπορείτε να επιτύχετε και να ανακάμψετε όταν όλα σας φαίνονται ότι πηγαίνουν λάθος:

    Όταν προσπαθείς, κερδίζεις

    Η προσπάθεια είναι το ήμισυ του παντός. Ακόμη και όταν νιώθτε ότι δεν μπορείτε ή ότι οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν, απλά θυμηθείτε ότι έστω και ένα μικρό βήμα μπορεί να σας βγάλει στο δρόμο που θέλετε. Εάν όμως δεν το κάνετε θα παραμείνετε στάσιμοι!

    Η πρώτη σας επιτυχία σίγουρα θα αποτελεί σύμμαχό σας και στο μέλλον και μετά με περισσότερη αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε.

    xara

    Οικογένεια – Φίλοι

    Οι φίλοι λένε στα δύσκολα φαίνονται και είναι πράγματι κάτι που ισχύει. Η οικογένειά σας και το ευρύτερο περιβάλλον που βρίσκεται δίπλα σας μπορεί να σας δώσει τα κίνητρα και τη δύναμη. Την ώθηση και το στήριγμα. Όμως μην ξεχνάτε δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτούς για να γίνετε καλά, αλλά να γίνετε καλά μέσω αυτών για εσάς.

    Πίστη στο καλύτερο αύριο

    Μην χάνετε ποτέ το κουράγιο και την ελπίδα σας. Μπορεί το σήμερα να ήταν άσχημο και το χθες περίεργο, όμως να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα! Ακόμη και αν το καλύτερο αύριο αργεί, να είστε σίγουροι ότι θα έρθει!

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνεις καθιστική ζωή; 3 τρόποι εκγύμνασης για να διατηρείσαι fit! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατουάζ : Έχετε μετανιώσει; Δείτε πως μπορείτε να τα αφαιρέσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νερό ρυζιού: Μην το ξαναπετάξεις – Όλες οι ευεργετικές ιδιότητές του



    ΣΧΟΛΙΑ