• City Stories

    Γιορτάζουμε την “Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής” στην Πρωτογένους στου Ψυρρή

    Πρωτογένους, Ψυρρή Πηγή: Crust FB Page


    Πλησιάζει η Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής, την οποία η Αθήνα θα τιμήσει δεόντως με διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, lives και μοναδικά gigs. Εμείς, όμως, ξεχωρίσαμε ένα από αυτά τα events, καθώς συνδυάζει τη μουσική στο δρόμο με δύο πολύ αγαπημένα μαγαζιά του κέντρου, τo Crust και το Syd, που βρίσκονται στο στενό της Πρωτογένους στου Ψυρρή.

    Το Crust είναι ένα μαγαζί σχετικά πρόσφατο στην περιοχή, με εναλλακτική αύρα, με ξύλινα σκαμπό και τραπέζια έξω στο δρομάκι, προσφέροντας αποκλειστικά απολαυστικές πίτσες διαφόρων ειδών και γεύσεων, αλλά και άφθονη μπύρα που ικανοποιεί όλα τα γούστα. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Syd (Records), που είναι το αδερφάκι του Barrett, και αποτελεί ένα concept store αφιερωμένο στο βινύλιο και στην κουλτούρα του, με σπάνιους δίσκους, νέες κυκλοφορίες και μοναδικά T-shirts.

    To Crust και το Syd, λοιπόν, διοργανώνουν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  Μέρας Μουσικής ένα μεγάλο street party με μουσική στο δρόμο και dj sets στο στενό της Πρωτογένους στου Ψυρρή, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 από τις 19.00 (μαζευόμαστε από τις 18.30!) μέχρι και τις 00.30. Τα μουσικά sets θα διαμορφωθούν ως εξής:

    19:00 – 19: 45 HEX (live)
    19:45 – 20:30 Moa Bones (live)
    20:30 – 21:15 The Dark Rags (live)
    21:15 – 00:30 Christos Aggelopoulos w/ UnknownArtist (dj sets)

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το facebook event της εκδήλωσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη με εκλεκτούς καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μια ταξιδιάρικη και δωρεάν εκδήλωση στο Πλανητάριο με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Το πρόγραμμα της συμμετοχής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας στο Summer Nostos Festival



    ΣΧΟΛΙΑ