• City Stories

    Γιώργος Νταλάρας: «Τα Μουσικά Γενέθλια» Duets στο Ηρώδειο

    • NewsRoom
    νταλαρας

    Γιώργος Νταλάρας


    Με μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, ο Γιώργος Νταλάρας γιορτάζει τα μουσικά του γενέθλια μαζί με ένα πλήθος σημαντικών και διακεκριμένων καλλιτεχνών.

    Ένα από τα πιο διαχρονικά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας, γιορτάζει τα μουσικά του γενέθλια, με μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, με τίτλο «Γιώργος Νταλάρας: Τα Μουσικά Γενέθλια» Duets, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21:00.

    Ένας μουσικός που καθορίζει εδώ και 50 χρόνια το συναίσθημα, την αισθητική, την αγάπη, τον πόνο, την ανάταση και την ιστορική μνήμη ενός ολόκληρου λαού μέσα από το τραγούδι.

    Γιώργος Νταλάρας και φίλοι

    Αγαπημένοι συνάδελφοι και κυρίως φίλοι από τα πρώτα χρόνια -τα χρόνια της αθωότητας, τα χρόνια της φωτιάς αλλά και μέχρι σήμερα-, φίλοι μιας ζωής αλλά και νέα πρόσωπα ανεβαίνουν στη σκηνή για να γιορτάσουν τα μουσικά του γενέθλια τραγουδώντας μαζί του μεγάλα, κλασικά αλλά και απρόβλεπτα ντουέτα.

    Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης σε δυνατά «Duets» με τον Γιώργο Νταλάρα, σε μία συναυλία που συνδιοργανώνουν ο Μέντα 88 και η MINOS EMI/UNIVERSAL.

    Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Γιώργος Νταλάρας και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Γιώργος Λύρας. Video Art: Νίκος Σούλης, σχεδιασμός ήχου- ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος και Βαγγέλης Κουλούρης, φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος.

    Πληροφορίες:

    Ημερομηνία: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

    Ώρα έναρξης: 21:00

    Χώρος: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Αρεοπαγίτου Διονυσίου, Αθήνα

    Συμμετέχουν: Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης | Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο, Γιώργος Μάτσικας – Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι, Χρήστος Ζέρβας: κιθάρα, Θανάσης Σοφράς: μπάσο, Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν, Νίκος Σαμαράς: τρομπέτα, μπουζούκι, Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά, Μαρίνος Τρανουδάκης -Στράτος Σαμνιώτης: κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας: τύμπανα.

    Τιμή εισιτηρίου: Διακεκριμένη: 60€ |Α’ Ζώνη: 50€ | Β’ Ζώνη: 40€ | Γ’ Ζώνη: 30€ | Άνω Διάζωμα: 22€.

    Πληροφορίες Χώρου: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη, Τηλ.: 2103241807

    Στη συναυλία θα συμμετείχε και ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ