ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς «μετρά» ο ασφαλιστικός χρόνος στον νόμο Κατσέλη – Μόνο οι καταβεβλημένες εισφορές «χτίζουν» συνταξιοδοτικό δικαίωμα
Αυξήσεις στους μισθούς θα δουν 1.985.000 μισθωτοί εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2021, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Alpha Radio 98.9.
«Ξεκινάμε το 2021 με αυξήσεις μισθών για 1.985.000 μισθωτούς εργαζόμενους και, ταυτόχρονα, έχουμε διαρθρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι το θέμα των εκκρεμών συντάξεων θα λυθεί, λόγω της διαρθρωτικής παρέμβασης της ψηφιακής σύνταξης “ΑΤΛΑΣ”, η οποία είναι ήδη γεγονός, ενώ συμπλήρωσε ότι, με νομοσχέδιο που έρχεται, θα αναβαθμιστεί η “ΕΡΓΑΝΗ” σε «”ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ”.
Διαβάστε επίσης:
Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία αύξησης του κατώτατου μισθού-Τι γίνεται με τις τριετίες
ΝΔ: Απαντήσεις στα 5 «fake news» για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων
e-ΕΦΚΑ – Ρύθμιση 120 δόσεων: Πληρωμή της δόσης Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Το μεγάλο ερώτημα για την 10ετή παραγραφή φόρων ακίνητης περιουσίας που θα απαντήσει τους επόμενους μήνες
- Χατζηδάκης σε αίτημα Ανδρουλάκη για εκλογές: Μου θυμίζετε το αρνί που ζητά να έρθει το Πάσχα
- Βρετανία: Συνομιλίες με 35 χώρες με στόχο τη διερεύνηση τρόπων για να ξανανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Ανδρουλάκης: Εκλογές ζητάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – «Έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία υποδίκων»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.