• City Stories

    Φτιάξτε το γραφείο στο σπίτι σας – Δείτε 5 ιδέες!

    • NewsRoom
    γραφείο στο σπίτι


    Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να δουλεύουν από το σπίτι. Είτε γιατί το θέλησαν, για να έχουν περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, είτε τους οδήγησε σ΄αυτό η οικονομική κρίση και οι… περικοπές. Στην αρχή κάποιοι το είδαν επιφυλακτικά, τώρα όμως εκείνες που το δοκίμασαν, δηλώνουν πως δεν θα γυρνούσαν ξανά πίσω σ΄ένα γραφείο εταιρείας. Τι χρειάζεται όμως για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου να δουλεύετε εξ αποστάσεως, ακόμη καλύτερα;

    γραφείο στο σπίτι

    1. Κάντε ένα χώρο του σπιτιού, μόνο δικό σας

    Όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σας, μη συμβιβαστείτε μεταφέροντας το laptop σας από την τραπεζαρία, στην κουζίνα κι από εκεί στην κρεβατοκάμαρα, μαζί φυσικά με τα έγγραφα και τα χαρτιά που χρειάζεστε για να δουλέψετε. Μην λειτουργείτε βάσει των αναγκών των υπολοίπων μελών της οικογενείας. Αφαιρέστε από το σαλόνι ή την τραπεζαρία μια πολυθρόνα, μια βιβλιοθήκη ή ο,τι άλλο εσείς κρίνετε πως δεν είναι και τόσο αναγκαίο για να φτιάξετε εκεί τη δική σας προσωπική γωνιά.

    7dea914e11de0ef6d8914cbd481aa511

    2. Διαλέξτε ένα φωτεινό μέρος

    Προσπαθήστε ο χώρος που θα εγκαταστήσετε το γραφείο σας να είναι κοντά σε παράθυρο. Για να έχετε φως, να έχετε καθαρό αέρα και να φτιάχνει η διάθεσή σας δουλεύοντας.

    2379c184f02c39ae2c108c592dec340e

    3. Βάλτε την προσωπική σας πινελιά

    Ακόμη κι αν δεν έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να το μετατρέψετε σε γραφείο, βάλτε στον χώρο το προσωπικό σας στυλ. Ένα κομμάτι τοίχου βαμμένο στο χρώμα που σας ηρεμεί, μια ταπετσαρία, φωτογραφίες ή αφίσες που σας ταξιδεύουν ή σας εμπνέουν, θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε όλο και περισσότερο στο γραφείο σας και να… δημιουργείτε.

    658f66d8a0c73aa77bc3dbc5d32fffc2

    Δείτε τη συνέχεια και άλλες δύο ιδέες στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 15 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της κουζίνας το 2018!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στιλάτες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο του γραφείου σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Οχτώ εύκολοι τρόποι για να φτιάξετε υπέροχα το υπνοδωμάτιο σας!



    ΣΧΟΛΙΑ