• City Stories

    Έτοιμο να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα το παλάτι του Windsor – Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το στόλισμα

    • NewsRoom


    Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα καθώς το παλάτι του Windsor αλλά και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου έχουν ήδη στολιστεί για τις γιορτές με τις πιο κομψές και εντυπωσιακές διακοσμήσεις.

    Οι πρώτες φωτογραφίες από τον στολισμό του παλατιού έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, με την Daily Mail να τονίζει πως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της βασίλισσας καλλιεργούνται ειδικά για εκείνη στο Windsor Great Park.

    Τις εντυπώσεις έκλεψε ένα από τα χριστουγεννιάτικα έλατα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, εκεί όπου το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι-Μέγκαν έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον νεογέννητο -τότε- γιο τους, Άρτσι. Το συγκεκριμένο έλατο δεν είναι αρκετά ψηλό, ώστε να φτάνει το ταβάνι, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το ίδιο εντυπωσιακά στολισμένη είναι και η τραπεζαρία του παλατιού.

    Αν και η βασιλική οικογένεια παραδοσιακά γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Sandringham Estate στο Norfolk, ωστόσο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ πρόκειται να περάσουν αυτή την εορταστική περίοδο με τη μητέρα της Μέγκαν, Doria Ragland.

    «Έχοντας περάσει τα δύο τελευταία Χριστούγεννα στο Sandringham, αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτές φέτος, σαν καινούρια οικογένεια, με τη μητέρα της δούκισσας, Doria Ragland», δήλωσε εκπρόσωπος του ζεύγους.



    ΣΧΟΛΙΑ