ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Keith, Unfiltered» στο The Morrison Hotel
Τη μυστηριακή αύρα του κιθαρίστα-θρύλου των Rolling Stones, του σούπερ κουλ Κιθ Ρίτσαρντς προσπαθεί να αιχμαλωτίσει η έκθεση φωτογραφιών του στην αίθουσα τέχνης The Morrison Hotel στη Νέα Υόρκη.
Με επωνυμία «Keith, Unfiltered», φωτογραφίες τραβηγμένες τα περασμένα 50 και βάλε χρόνια: να στηρίζεται πάνω στη Ρολς Ρόις του, να περπατά μ’ ένα μπουκάλι Jack Daniels, να φυσά καπνό στον φακό.
Όποτε κι αν τραβήχτηκε η όποια φωτογραφία, υπό όποιες συνθήκες κι αν τραβήχτηκε, ο Κιθ δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του!
«Έζησα τη ζωή μου με τον τρόπο μου, κι είμαι σήμερα εδώ γιατί μπήκα στον κόπο να βρω ποιος είμαι» είχε, κάποτε, εκμυστηρευθεί στο περιοδικό Rolling Stone.
«Αν θέλει κάποιος να είναι σαν τον Κιθ Ρίτσαρντς, καλύτερα να έχει την ίδια φυσική σύσταση. Έρχομαι από μια πολύ στιβαρή γενιά – αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ» είχε τονίσει.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.