• City Stories

    ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Από την Αφρική στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


    Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση της μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ για τον Μάιο, με τίτλο: Από την Αφρική

    Η ιστορία του πολιτισμού, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το βιοτικό επίπεδο, η οικονομική δραστηριότητα, τα ήθη και τα έθιμα των λαών της δεύτερης μεγαλύτερης ηπείρου της Γης θα βρεθούν στο επίκεντρο των Διαλόγων του ΙΣΝ για τον μήνα Μάιο. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα συζητήσουν για την ποικιλομορφία των χωρών της Αφρικής αλλά και την ανάπτυξη της αφρικανικής κοινότητας στην Αθήνα.

    Oι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι:

    Σωτήρης Μουσούρης, Πρόεδρος, Ελληνοαφρικανικό Επιμελητήριο
    Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής, ActionAid Ελλάς
    Loretta Macauley, Ιδρυτής, Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής

    Σύντομες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Μενέλαο Καραμαγγιώλη, σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο και Νίκο Οντουμπιτάν, Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού Generation 2.0. for rights equality and diversity.

    Τη συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και με το κοινό συντονίζει η δημοσιογράφος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

    Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει DJ set – ένα χορευτικό preview του Summer Nostos Festival, με τον Νοτιοαφρικάνο παραγωγό Menzi & τους ATH Kids.

    Πέμπτη 16 Μαΐου, 2019
    Δημοτική Αγορά Κυψέλης
    Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

    Έναρξη Εκδήλωσης: 17:30
    Είσοδος Ελεύθερη

    Η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.
    Για εγγραφή πατήστε εδώ.

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.



    ΣΧΟΛΙΑ