• Public - Χριστούγεννα 2022

    City Stories

    Χριστούγεννα στα Public: Ο δικός σου τρόπος να μοιράζεσαι

    • NewsRoom

    Αν υπάρχει μία γιορτή μέσα στον χρόνο ταυτόσημη με τη μαγεία του να μοιράζεσαι, αυτή είναι τα Χριστούγεννα!

    Να μοιράζεσαι χαρά, ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση, όρεξη για ζωή.

    Μια πράξη εξωστρεφής και μεταδοτική που μας συνδέει όλους βαθύτερα και ουσιαστικά. Μια πράξη ανεκτίμητη, η οποία δεν μετριέται σε αριθμούς, αλλά γίνεται αισθητή στα συναισθήματα που πυροδοτεί το αληθινό νοιάξιμο.

    Είναι σημαντικό να δημιουργούμε στιγμές που φέρνουν ζεστασιά ανάμεσα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Κι ένα ξεχωριστό δώρο είναι μία αφορμή για να δημιουργήσουμε μαζί νέες εμπειρίες, νέες στιγμές και συναισθήματα.

    Γι’ αυτό, για ακόμη μία χρονιά στα Public θα βρεις όλα τα  Χριστουγεννιάτικα δώρα που δίνουν νόημα και περιεχόμενο σε αυτές τις στιγμές.

    Γιατί Χριστούγεννα ίσον… αναμνήσεις!

    Θυμάσαι τη στιγμή που η μητέρα σου κράτησε στα χέρια το βιβλίο που περίμενε να διαβάσει εδώ και μήνες;

    Τη στιγμή που ο πατέρας σου αντίκρισε το βινύλιο που έψαχνε τόσα χρόνια;

    Τη στιγμή που το παιδί σου ξετρελάθηκε με τη νέα κατασκευή που θα συναρμολογήσει με πάθος και ξετύλιξε με χαμόγελο το αμαξάκι που περίμενε τόσο καιρό από τον Άγιο Βασίλη;

    Τη στιγμή που ο κολλητός σου πορώθηκε με το νέο video game που ανυπομονεί να λιώσει;

    Τη στιγμή που σκέφτηκες να περάσεις πολύτιμο χρόνο με τον/τη σύντροφό σου σε μία γιορτινή παράσταση που βρήκες στο tickets.public.gr;

    Public - xmas 2022

    Τα Public είναι εδώ για ‘σένα και αυτές τις γιορτές, για όλες εκείνες τις στιγμές που μοιράστηκες και θα μοιραστείς με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο, γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι!

    Κορυφαίες υπηρεσίες για κορυφαία Χριστούγεννα!

    Με πολύ δυνατές υπηρεσίες που είναι εδώ για να κάνουν τα όνειρα των αγαπημένων μας προσώπων πραγματικότητα με 5 εύκολους και απλούς τρόπους.

    1. PUBLIC NOW, PAY LATER. Με 3 άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα με klarna, τον νέο έξυπνο τρόπο πληρωμής για ευέλικτες αγορές χωρίς τόκο!
    2. Next Day Delivery, για να έχει άμεσα ό,τι θες!
    3. Flex Delivery. Παράδοση την ημέρα που θες σε όλη την Αττική.
    4. Flex Pay. Κάνε δικό σου ό,τι θέλεις, όπως εσύ το θέλεις
    5. Public e-gift card. Το καλύτερο δώρα για κάθε στιγμή. Η χαρά του να προσφέρεις με ένα κλικ.

    Ζήσε την μαγεία στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Public!

    Οι γιορτές ξεκινούν με την πιο “What a Christmas Feeling” διάθεση στα Public! Στα καταστήματα Public Συντάγματος, Golden Hall και The Mall Athens, αγαπημένοι ήρωες και υπέροχες μελωδίες μας περιμένουν και μας βάζουν στο κλίμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια μας «βάζει στο mood», με μοναδικές στιγμές, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και προτάσεις που μας εμπνέουν να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με όσους αγαπάμε και να υιοθετήσουμε τον δικό μας τρόπο να μοιραζόμαστε!

    Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

    Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει Public

    Και φέτος τα Χριστούγεννα, ο προορισμός, λοιπόν, θα είναι τα Public. Εκεί όπου μπορούμε να βρούμε τα καλύτερα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

    Ανακαλύψτε το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα εδώ