• City Stories

    Αρωματικές πατάτες φούρνου με πορτοκάλι και δεντρολίβανο

    • NewsRoom
    πατάτες


    Το δεντρολίβανο έχει ένα εξαιρετικό άρωμα και ταιριάζει υπέροχα με το πορτοκάλι. Αν προσθέσουμε αυτά τα δύο υλικά στις πατάτες φούρνου μας, τότε το αποτέλεσμα είναι απογειωτικό. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και θα το δείτε!

    Υλικά:

    4 πατάτες
    χυμός 2 πορτοκαλιών
    3 σκελίδες σκόρδο
    2 κ.σ. μουστάρδα
    4 κ.σ. ελαιόλαδο
    2 κλωνάρια δεντρολίβανο
    αλάτι κ πιπέρι

    πατάτες

    Εκτέλεση:

    Καθαρίζω και κόβω τις πατάτες.

    Τις τοποθετώ σε ένα πυρέξ και αλατοπιπερώνω.

    Στο μούλτι βάζω όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπώ να αναμειχθούν καλά.

    Περιχύνω τις πατάτες, προσθέτω ένα επιπλέον κλωνάρι δεντρολίβανου και ψήνω στους 200C για περίπου 1ώρα.

    Αν πιει τα υγρά του, προσθέστε χυμό κι όχι νερό!

    Καλή όρεξη!

    πατάτες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πατάτες… αλλιώς: Μια διαφορετική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνταγή για τις πιο μαλακές και υπέροχες πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανεύκολη και λαχταριστή πατατοσαλάτα με παντζάρια και τόνο



    ΣΧΟΛΙΑ