• Architecture & Design

    Στο Airbnb η ερωτική «φωλιά» της Marilyn Monroe και του John F. Kennedy (8 pics)

    • Bloomberg


    Η κατοικία του ερμηνευτή και ηθοποιού Bing Crosby στο Rancho Mirage της Καλιφόρνιας γνώρισε μεγάλες δόξες και αμέτρητα πάρτι όσο ζούσε σε αυτήν, από το 1957 μέχρι και τη δεκαετία του 1960. Είχε, επίσης, εξαιρετικά διάσημους γείτονες, όπως ο Frank Sinatra, η Ginger Rogers και η Lucille Ball. Οι πιο διάσημοι επισκέπτες της, όμως, ήταν η Marilyn Monroe και ο John F. Kennedy και, σύμφωνα με τον βιογράφο της Monroe, είναι πολύ από εκεί να ξεκίνησε και το φημολογούμενο ειδύλλιό τους. Μάλιστα, ένα μικρό σπιτάκι (casita) δύο δωματίων που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην κυρίως κατοικία έχει πάρει το όνομα η «πτέρυγα του JFK» προς τιμήν του Kennedy.

    Η κατοικία κατασκευάστηκε το 1957 για να στεγάσει τον Αμερικανό ερωτικό τραγουδιστή Bing Crosby και τη δεύτερη σύζυγό του.

    Περιλαμβάνει μία master σουίτα και άλλα τέσσερα υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο και από το 2010 βγαίνει και ξαναβγαίνει στην αγορά, ενώ μπορεί κάποιος να τη νοικιάσει και μέσω Airbnb έναντι 3.400 δολαρίων το βράδυ.

    Σε ισπανικό ύφος, στην περιοχή του Rancho Mirage, κοντά στο Palm Springs, είναι μία κατοικία που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και το εσωτερικό με το εξωτερικό, διαθέτοντας πισίνα, μπάρμπεκιου και, αναμφισβήτητα, μοναδική ιστορία…



    ΣΧΟΛΙΑ