ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δεκαετία του 1970, η Ζακλίν Μπουβιέ Κέννεντυ Ωνάση και η αδελφή της Λι Ραντζιβίλ περνούσαν τα χειμωνιάτικα Σαββατοκύριακα στις Μπαχάμες, στο σπίτι του «βασιλιά» της κέτσαπ Τζακ Χέινζ.
Τώρα, το τριώροφο σπίτι, γνωστό ως Minor Cay, βρίσκεται προς πώληση έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων (από την Christie’s International Real Estate).
Το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων και των πέντε μπάνιων, το «αγκαλιάζει» μία πισίνα στις τρεις πλευρές του.
Την δεκαετία του 1980 το αγόρασε ο Αμερικανός γλύπτης Τζον Σάφερ. Το 2017 ανακαινίστηκε, από την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Αμάντα Λιντρόθ.
Με θέα στο γήπεδο γκολφ Lyford Cay και το Club, το σπίτι διαθέτει ένα τζάκι από κοραλλιογενείς πέτρες, θολωτές βεράντες, ένα πέτρινο φουαγιέ, μια σπειροειδή σκάλα και ένα υπαίθριο σαλόνι.
Μια γέφυρα πάνω από την πισίνα οδηγεί στους κήπους που έχει επιμεληθεί η Τζάκι.




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
- Ο Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Λιβάνου Ζοζέφ Αούν: «Ανακοινώνεται εκεχειρία τις επόμενες ώρες»
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Αλλαγή υπεύθυνου εξυπηρέτησης ομολογιούχων
- Lufthansa: Κλείνει άμεσα τη θυγατρική της CityLine λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.