• City Stories

    Amaris Mykonitsa Residence: Μια διαφορετική εμπειρία στο “Νησί των Ανέμων”


    Το “Amaris Mykonitsa Residence” είναι ένα πανέμορφο συγκρότημα κατοικιών, το οποίο βρίσκεται στον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού και όχι μόνο: στη Μύκονο. Το “Νησί των Ανέμων” είναι ο πιο περιζήτητος τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα και είναι παγκοσμίως γνωστό για τον κοσμοπολίτικο αέρα του και την glamorous ατμόσφαιρά του, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλα τα μέρη της γης και προσωπικότητες της παγκόσμιας ελίτ, όπως αστέρες του Χόλιγουντ, top models, κορυφαίους επιχειρηματίες και άτομα υψηλής κοινωνικής τάξης.

    Η πολυτέλεια αυτή και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα είναι διάχυτα στο “Amaris Mykonitsa Residence”, έναν χώρο γεμάτο μοναδική ενέργεια, ενέργεια που αναδύεται από το ίδιο το Αιγαίο. Οι κατοικίες του συγκροτήματος είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, που αποτελεί ούτως ή άλλως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελληνικού πολιτισμού. Στο “Amaris Mykonitsa Residence” η αισθητική συναντά τη φιλοξενία, η ομορφιά συνδυάζεται με την πολυτέλεια και η τέχνη “παντρεύεται” με την ιδιωτικότητα, μετατρέποντας, έτσι, το συγκρότημα κατοικιών στο ιδανικό καταφύγιο διακοπών.

    Για το “Amaris Mykonitsa Residence” η αυθεντικότητα είναι ο κανόνας των διακοπών. Οι επισκέπτες των κατοικιών απολαμβάνουν άνετη και πολυτελή διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, σε όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια και βίλες με υψηλές προδιαγραφές άνεσης και στυλ, καθώς το κάθε κατάλυμα είναι διακοσμημένο με αποκλειστικά κομμάτια τέχνης Amaris. Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα με το θαλασσινό νερό, μέσα στις εγκαταστάσεις, έρχεται να ολοκληρώσει την αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα, προσθέτοντας στην εμπειρία της διαμονής μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και χαλαρότητας.

    Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα “Amaris Mykonitsa Residence” αποτελείται από έξι κατοικίες, που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την ελληνική αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη κομψότητα. Διαθέτουν δύο, τέσσερα και έξι υπνοδωμάτια, κάποιες από αυτές έχουν ιδιωτική πισίνα ή ιδιωτικό τζακούζι, ενώ οι υπόλοιπες μοιράζονται την κεντρική πισίνα του συγκροτήματος. Όλες οι κατοικίες εξασφαλίζουν στον επισκέπτη τη μοναδική ποιότητα και εμπειρία που προσφέρει η Μύκονος, αλλά και το μέγιστο επίπεδο πολυτέλειας που θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων σε ένα ελληνικό νησί.

    Η εμπειρία του “Amaris Mykonitsa Residence” ολοκληρώνεται με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, που θυμίζει «πίνακα» όπου οι γαλάζιες αποχρώσεις της θάλασσας “παντρεύονται” με το παλιό και το νέο λιμάνι, αλλά και την πανέμορφη μικρή Βενετία. Οι κατοικίες του συγκροτήματος αποτελούν την ιδανική επιλογή διακοπών για οικογένειες με παιδιά που επιθυμούν να περάσουν το καλοκαίρι μαζί στο πιο φημισμένο νησί της Ελλάδας, για ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν ένα ρομαντικό ταξίδι μακριά από όλα, αλλά και για μεγάλες παρέες που αναζητούν την ιδιωτικότητα.

    Όλοι οι επισκέπτες, οποιασδήποτε ηλικίας και ιδιότητας, με τη διαμονή τους στο “Amaris Mykonitsa Residence” έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια ιδιαίτερη και διαφορετική εμπειρία, που θα τους μείνει αξέχαστη και θα αποτελεί την πιο ονειρική ανάμνηση του καλοκαιριού. Ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα και αγκαλιάζοντας τη θετική ενέργεια που αποπνέει το “Amaris Mykonitsa Residence”, οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν στο έπακρο τη μυκονιάτικη αύρα και να γίνουν ένα με τη σαγήνη που αποπνέει το “Νησί των Ανέμων”.

    Αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε κατοικία, καθώς και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.amarismykonitsa.com/



    ΣΧΟΛΙΑ