• City Stories

    Αλλάξτε τη ζωή σας, αλλάζοντας το σπίτι σας

    • NewsRoom


    Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας. Κι αν νιώθετε πως δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλετε, δεν έχετε τη σχέση που επιθυμείτε με τον σύντροφό σας, δεν παίρνετε ικανοποίηση από τη δουλειά σας ή είστε κολλημένοι σε εμπόδια (που συχνά εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι υποσυνείδητα βάζουμε στον εαυτό μας επειδή φοβόμαστε την αλλαγή) ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο σπίτι σας και να το οργανώσετε, να το αλλάξετε για να αλλάξετε τη ζωή σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Αφήστε λοιπόν την θετική ενέργεια να πλημμυρίσει το σπίτι σας και τη ζωή σας κάνοντας τα εξής:

    1. Kρεβατοκάμαρα 

    Μήπως είστε κολλημένοι σε μια σχέση του παρελθόντος; Ανοίξτε τις ντουλάπες σας, πετάξτε, χαρίστε ή αποθηκεύστε τα ρούχα που έχουν αρνητική ενέργεια για εσάς, που έχουν συνδεθεί με μνήμες αρνητικές, τακτοποιήστε τα συρτάρια σας, ξεχωρίστε χαρτιά, βιβλία και περιοδικά και κρατήστε μόνο αυτά που χρειάζεστε. Επιδιορθώστε το κρεβάτι ή το κομοδίνο σας.

    Όταν κάνουμε αλλαγές στο χώρο όπου μένουμε, κάνουμε αλλαγές και στη ζωή μας!

    2. Αφήστε την ενέργεια να ρέει ελεύθερα 

    Ένα ακατάστατο σπίτι εμποδίζει την ενέργεια να ρέει ελεύθερα. Γι αυτό τακτοποιείστε το! Μην βάζετε εμπόδια στην ζωή σας, αφήνοντας εμπόδια ακαταστασίας στο σπίτι σας. Συμμαζέψτε, ανοίξτε τα παράθυρα να μπει φρέσκος αέρας, πλύντε κουρτίνες και υφάσματα επίπλων.

    3. Κουζίνα 

    Επιδιορθώστε τις λάμπες στην κουζίνα σας και τακτοποιήστε κάθε ντουλάπι. Μην αφήνετε πράγματα στον πάγκο της κουζίνας επειδή δεν ξέρετε που να τα βάλετε γιατί ίσως η ενέργεια αυτή στην κουζίνα σας, σας εμποδίζει να κάνετε τη δίαιτα που τόσο καιρό προσπαθείτε.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα κάνετε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού να μυρίζει υπέροχα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα κάνετε σεντόνια και πετσέτες να μυρίζουν υπέροχα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οχτώ εύκολοι τρόποι για να φτιάξετε υπέροχα το υπνοδωμάτιο σας!



    ΣΧΟΛΙΑ