• City Stories

    Αγίου Βαλεντίνου: Ζήστε μία ξεχωριστή χορευτική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΣΙΝ!


    Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) λατρεύει τον χορό και το αποδεικνύει κάθε μήνα! Η επιτυχημένη σειρά των Social Ballroom συνεχίζεται και κάθε φορά μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες με διάφορα είδη χορού! Ο  κόσμος έχει τη δυνατότητα κάθε μήνα να γνωρίσει χορούς από όλο τον κόσμο όπως Tango, Disco, Rock ‘n’ Roll, Samba, Salsa και πολλούς άλλους, μέσα από το δωρεάν μάθημα που πραγματοποιεί, το οποίο συνοδεύει με ένα μεγάλο πάρτυ.

    Αυτή τη φορά αποφασίζει να γιορτάσει την ημέρα της αγάπης, τον Άγιο Βαλεντίνο, με τον χορό του πάθους, το tango. Μας προσκαλεί να χορέψουμε και να ταξιδέψουμε στους ρυθμούς του αργεντίνικου αισθησιασμού, γιορτάζοντας με τον/ην αγαπημένο/η μας την 14η Φεβρουαρίου, στο “Valentine’s Social Ballroom: Tango”.

    Πάρτε τον/την σύντροφό σας από το χέρι και επισκεφθείτε το ΚΠΙΣΝ, ώστε να ζήσετε μία ξεχωριστή χορευτική εμπειρία και να αφεθείτε στην γοητεία και στον ρομαντισμό του tango. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμη τον Βαλεντίνο σας, σίγουρα η εκδήλωση αυτή σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ίσως ο/η παρτενέρ σας να βρίσκεται κάπου εκεί, ανάμεσα στον κόσμο που θα σπεύσει. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι it takes two to tango!

    Η ενδιαφέρουσα αυτή δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και μας υπόσχεται μια όμορφη και άκρως ερωτική βραδιά. Ωστόσο, θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε τον χώρο λίγο νωρίτερα, καθώς δεν υπάρχει προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα πρώτα βήματα του πιο αισθαντικού χορού, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτό μάθημα από τους έμπειρους χορευτές και δασκάλους του Tango Factory και μουσική από την DJ Sabrina Tonelli, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή milonga (χορός για όλους) με τη μουσική συνοδεία των Evocacion και της Στέλλας Χροναίου και με προσκεκλημένους όλους.

    Αυτή την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, με μάθημα στις 20.30 και μεγάλο πάρτυ στις 21.30, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα).

    ΚΠΙΣΝ
    Πηγή: www.snfcc.org

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκριά και Κούλουμα στο ΚΠΙΣΝ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πώς να φτιάξετε την πιο «ερωτική» παντεσπάνι τούρτα για του Αγίου Βαλεντίνου



    ΣΧΟΛΙΑ