• City Stories

    A Magic Cabinet: Το μαγικό ντουλάπι της Ευγενίας Χανδρή κρύβει τα πιο ποιοτικά και εκλεκτά προϊόντα

    Ευγενία Χανδρή


    Το A Magic Cabinet με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή αποτελεί μία ξεχωριστή και πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα που παρουσιάζει επιλεγμένα προϊόντα από τον κόσμο της γαστρονομίας, του στιλ, της διακόσμησης και της ομορφιάς.

    Συναρπαστικά αρώματα, μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες πλημμυρισμένες Ελλάδα έχουν τη δύναμη να μας ταξιδέψουν στο παρελθόν και να ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις και αισθήσεις.

    Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας αγαπημένα πρόσωπα και σημαντικά γεγονότα που έχουν στιγματίσει τη ζωή μας και νιώθουμε την ανάγκη να τα κρατήσουμε για πάντα κοντά μας.

    Οι ρίζες μας είναι, άλλωστε, αυτές μου μας καθορίζουν και βρίσκονται βαθιά μέσα μας.

    Όλη αυτή τη μαγεία μπορούμε να την αποθηκεύσουμε μέσα σε μαγικά ερμάρια ή αλλιώς σε θαυματουργά ντουλάπια, τα οποία κάθε φορά που τα ανοίγουμε, αγκαλιάζουν το δωμάτιο και μας ταξιδεύουν σε μια μοναδική χώρα αισθήσεων.

    Γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Ελλάδας και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, η Ευγενία Χανδρή έδωσε πνοή σε αυτή την ιδέα και δημιούργησε τον ιστότοπο A Magic Cabinet.

    Μέσα από την πλατφόρμα μπορεί κανείς  να συνθέσει το προσωπικό του μαγικό ντουλάπι με μοναδικά αντικείμενα για τον ίδιο.

    Στο A Magic Cabinet φιλοξενούνται ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς και σχεδιαστές με έμφαση στο ελληνικό στοιχείο.

    Την επιλογή τους αναλαμβάνει, έπειτα από προσωπική έρευνα, η Ευγενία Χανδρή, η οποία τα ανακαλύπτει μέσα από τα ταξίδια, που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

    Το A Magic Cabinet αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για online αγορές, καθώς και blogging, με θέμα την γαστρονομία, τα αποστάγματα, την ομορφιά, την περιποίηση, το σπίτι, το στιλ, την γραφική ύλη, τα κατοικίδια και τα bespoke προϊόντα.

    Το προσωπικό magic cabinet της Ευγενίας Χανδρή

    Παράλληλα, το A Magic Cabinet αφηγείται ιστορίες μέσα από δημιουργίες που είναι βαθιά ριζωμένες στην παράδοση και τις μνήμες, άριστα αποτυπωμένες και προσαρμοσμένες στη σύγχρονη οπτική.

    Επιπλέον, αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο συνάντησης για κορυφαίους διαμορφωτές τάσεων, γευσιγνώστες και επιμελητές, οι οποίοι αφηγούνται προσωπικές ιστορίες για τις αγαπημένες τους συλλογές προϊόντων.

    Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα βρείτε ιστορίες που μοιράζονται οι παραγωγοί σχετικά με τις ξεχωριστές τοπικές παραδόσεις που διαμορφώνουν τα προϊόντα τους παρουσιάζοντας, ταυτόχρονα, τις πολλές διαφορετικές κουλτούρες, αλλά και το περιβαλλοντικό και ιστορικό υπόβαθρο γύρω από τη ζωή, τα ταλέντα και την εργασία τους.

    Το A Magic Cabinet προσφέρει μια επιλογή premium και σπάνιων προϊόντων, διαλεγμένα με αποκλειστικό γνώμονα την ποιότητα, η οποία δεν συνεπάγεται απαραίτητα και υψηλό κόστος.



    ΣΧΟΛΙΑ