• Business

    Βρήκαμε 10+1 δώρα τεχνολογίας για να κλέψεις την παράσταση!

    • NewsRoom


    Τα Χριστούγεννα είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά και όλοι βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τις γιορτινές ημέρες.

    Αυτές οι τελευταίες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να κάνουμε τις τελευταίες μας αγορές, τόσο για το γιορτινό τραπέζι όσο και για τα δώρα που θέλουμε να αγοράσουμε στους αγαπημένους μας. Χιλιάδες επιλογές είναι διαθέσιμες στην αγορά και, συχνά, η επιλογή δώρου είναι μία χαοτική διαδικασία.

    Εμείς, όμως σου βρήκαμε τη λύση!

    Κάνοντας μία βόλτα στα Public, ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε 10 + 1 δώρα τεχνολογίας, που μπορείς να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα, κλέβοντας την παράσταση και αφήνοντας τους αγαπημένους σου άφωνους!

    Drone Hubsan H107D+ FPV με κάμερα, 79,99 €

    Αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του FPV (First Person View), το H107D+ κάνει τα πράγματα πιο εύκολα από ποτέ!

    Πρόκειται για το τετρακόπτερο που σου παρέχει ευκολία στο χειρισμό, χάρη στη λειτουργία Altitude Hold, με την οποία μπορείς να απογειωθείς και να πετάξεις ξένοιαστα. Παράλληλα, το H107D+ αναλαμβάνει να διατηρήσει το ύψος που επιθυμείς, ενώ η λειτουργία Headless Mode θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο, ακόμα και όταν δεν μπορείς να αντιληφθείς την κατεύθυνσή του.

    To H107D+ διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και οθόνη στο χειριστήριο, ενώ παράλληλα είναι φιλικό στο χειρισμό, παρέχοντας όλα τα εφόδια. Έτσι, ο χρήστης που θα έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με ένα τετρακόπτερο, θα μάθει με τρόπο εύκολο και λειτουργικό πώς να το χειρίζεται, είτε πετώντας στο οπτικό του πεδίο (LoS – Line of Sight), είτε μέσα από την οθόνη του χειριστηρίου (FPV). Παράλληλα, το μικρό του μέγεθος καθιστά την εκπαίδευση του αρχάριου πιλότου σε αυτό εύκολη, ενώ ο χρήστης μπορεί να εκπαιδευτεί σε οποιοδήποτε από τα δύο στυλ πτήσης επιθυμεί. Επιπλέον, με τα πρόσθετα βοηθήματα που σου παρέχει η συσκευασία, μπορείς να αφοσιωθείς στην πορεία σου και να αφήσεις το H107D+ να ανησυχεί για το ύψος και την κατεύθυνσή του.

    Απόλαυσε ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Κάνε σβούρες στον αέρα και κατέγραψε τις πτήσεις σου σε video. Παρακολούθησε τα video σου, για να αξιολογήσεις την πορεία σου και να απολαύσεις τη θέα από ψηλά!

    Drone Hubsan H107D+ FPV με κάμερα

    Smartwatch Garmin Vivomove 3 Μαύρο, 249,98 €

    Η νέα σειρά Vivomove έρχεται για να απογειώσει το καθημερινό σου στυλ! Και αυτό γιατί το κομψό, υβριδικό smartwatch Garmin Vivomove 3 διαθέτει κρυστάλλινη οθόνη OLED με κρυφή οθόνη αφής και αναλογικούς δείκτες, οι οποίοι δείχνουν την ώρα και μετακινούνται όταν θέλεις να διαβάσεις τα μηνύματά σου ή να δεις τους καρδιακούς παλμούς σου. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει βήματα και θερμίδες, ενώ παρακολουθεί τη συνολική ευεξία σου, με λειτουργίες όπως καταγραφή καθημερινής πίεσης Pulse Ox. και παρακολούθηση της ενέργειας σου Body Battery.

    Μία σειρά από έξυπνα εργαλεία και δυνατότητες είναι ενσωματωμένα σε αυτό το smartwatch και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! Μπορείς να καταγράφεις τους καρδιακούς παλμούς σου όλο το 24ωρο, ενώ παράλληλα παρακολουθείς διάφορες πτυχές ευεξίας, μέσα από χρήσιμα και σύγχρονα εργαλεία, όπως καταγραφή καθημερινής πίεσης και χρονόμετρο χαλάρωσης, που σε βοηθούν να διαχειρίζεσαι το στρες. Το ίδιο smartwatch διαθέτει, επιπροσθέτως, εργαλεία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, καταγραφής των βημάτων σου, μέτρηση απόστασης, καρδιακή συχνότητα και λεπτά έντασης.

    Επιπλέον, μπορείς να βρίσκεσαι συνέχεια συνδεδεμένος με έξυπνες λειτουργίες, όταν συνδέεις το smartwatch σου με το smartphone σου, όπως να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να διαχειρίζεσαι τη μουσική σου.

    Το μοναδικό Garmin Vivomove 3 διαθέτει αυτονομία μπαταρίας έως 5 μέρες με μία μόνο φόρτιση, ενώ αν το θέσεις σε λειτουργία ενός καθημερινού ρολογιού, η μπαταρία του διαρκεί μία επιπλέον εβδομάδα. Έτσι, θα μένεις πάντοτε συγχρονισμένος με την καθημερινότητά σου!

    Smartwatch Garmin Vivomove 3 Μαύρο

    Zeroground – KB – 2100G SOKI Gaming Keyboard – Πληκτρολόγιο Gaming, 19,99 €

    Το Zeroground είναι το απόλυτο πληκτρολόγιο των gamers! Για όσους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στον υπολογιστή τους, συμμετέχοντας σε διαδικτυακά παιχνίδια, ένα απλό πληκτρολόγιο δεν είναι ποτέ ικανό να στηρίξει τις ανάγκες του παιχνιδιού. Ειδικά, αν το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχετε είναι online αγώνες, τότε το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείτε μπορεί να είναι καθοριστικό για το αν θα νικήσετε ή όχι.

    Το Zeroground KB-2100G SOKI Gaming Keyboard θα σας κρατάει πάντοτε στην κορυφή της κατάταξης, καθώς κυκλοφόρησε για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας και να κερδίζετε όλους τους αγώνες!

    Zeroground – KB – 2100G SOKI Gaming Keyboard

    Camera Sony Cyber-shot DSC H300 – Μαύρο, 178,99 €

    Η φωτογραφία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, απαιτώντας από εμάς να έχουμε όλο και πιο σύγχρονα και επαγγελματικά εργαλεία, με προηγμένες δυνατότητες, για να απαθανατίζουμε τις στιγμές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι ενώ πολλά από τα προϊόντα φωτογραφίας είναι ακριβά και δύσκολα να αποκτηθούν, η Sony Cyber-shot DSC H300 έρχεται για να κάνει τη ζωή μας εύκολη! Χάρη σε αυτή την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή, μπορούμε να τραβήξουμε επαγγελματικές λήψεις, χρησιμοποιώντας μία ευρεία γκάμα από λειτουργίες.

    Η κάμερα εφαρμόζει άνετα στο χέρι, χάρη στο σχεδιασμό σώματος σε στυλ DLSR. Έτσι, μπορείτε να φωτογραφίσετε τα πάντα χωρίς κόπο, από τοπία, μέχρι εντυπωσιακά κοντινά πλάνα άγριων ζώων σε σαφάρι, που γεμίζουν το κάδρο, με τον πανίσχυρο φακό με οπτικό ζουμ 35x.

    Camera Sony Cyber-shot DSC H300

    Πικάπ Audio-Technica LPW40WN

    Σου αρέσει να συλλέγεις δίσκους βινυλίου ή έχεις ανακαλύψει τον μαγικό αναλογικό ήχο που προσφέρουν; Το πλήρως αυτόματο πικάπ AT-LPW40WN της Audio-technica είναι μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσεις μουσική, εύκολο στη χρήση, με 2 ταχύτητες και παίζει εγγραφές 33 και 45 RPM, με τον ενσωματωμένο προενισχυτή να μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το στερεοφωνικό σου, τα ηχεία, τον υπολογιστή και άλλα εξαρτήματα.

    Η Audio-Technica κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό πίκαπ για περισσότερο από 50 χρόνια και η τεχνογνωσία αυτή φαίνεται στην υψηλής απόδοσης κεφαλή του πίκαπ AT-VM95E, η οποία συνοδεύεται από μια ελλειπτική γραφίδα 0.3 x 0,7, αλλά είναι επίσης συμβατή με οποιαδήποτε γραφίδα της σειράς VM95, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή επιλογών για κάθε προϋπολογισμό.

    Ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου δίσκους βινυλίου!

    Πικάπ Audio-Technica LPW40WN

    Μετεωρολογικός σταθμός – Ρολόι – Ξυπνητήρι Sencor SWS 260 – Μαύρο, 39,90 €

    Το έξυπνο gadget με τα γουστόζικα χρώματα είναι το απόλυτο αντικείμενο για το χώρο σου! Ο Μετεωρολογικός Σταθμός Sencor SWS 260 διαθέτει ασύρματο θερμόμετρο, υγρόμετρο, έγχρωμη οθόνη LCD και αποτελεί το πιο «ντιζαϊνάτο» gadget ρολόι που θα μπορούσες να έχεις στο δωμάτιο, το σαλόνι ή το γραφείο σου!

    Διαθέτει ρολόι που ελέγχεται με ραδιοφωνική συχνότητα και απεικονίζει την ώρα (σε στυλ 12/24 ωρών), τη θερμοκρασία, την ημερομηνία, την ταχύτητα και την κατεύθυνση του αέρα, την βροχή, την βαρομετρική πίεση και την υγρασία! Παράλληλα, διαθέτει ειδικούς αισθητήρες, κάνοντας τις μετρήσεις όσο το δυνατόν πιο ακριβείς, ενώ διαθέτει και γράφημα μπάρας για την πίεση!

    Λειτουργεί με αντάπτορα τροφοδοσίας ρεύματος, ενώ οι μικρές του διαστάσεις, αλλά και το ελάχιστο βάρος του, που είναι μόλις 478 γραμμάρια, το καθιστούν πανεύκολο στη χρήση! Λειτουργεί, επίσης και με μπαταρίες.

    Μετεωρολογικός σταθμός – Ρολόι – Ξυπνητήρι Sencor SWS 260

    Ασύρματα Ακουστικά Κεφαλής Creative Sound Blaster Jam Μαύρα, 34,99 €

    Τώρα μπορείς να έχεις το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα όταν βρίσκεσαι στο δρόμο με τα ασύρματα ακουστικά κεφαλής Creative Sound Blaster Jam! Τα μοντέρνα ακουστικά της Creative παρέχουν φορητότητα και ευελιξία, αποδίδοντας παράλληλα κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Επιπλέον, αν σου αρέσει το μπάσο, μπορείς να το εμπλουτίσεις στη μουσική σου, πατώντας ένα κουμπί! Τα ιδανικά και άνετα μαξιλαράκια των ακουστικών προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου, με αποτέλεσμα να σου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ήχου, αφού θα ακούς μόνο τις δονήσεις της αγαπημένης σου μουσικής.

    Τα ακουστικά είναι ασύρματα και διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth 4.1, καθώς και επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να ακούς έως και 12 ώρες την αγαπημένη σου μουσική, χωρίς καμία διακοπή!

    Ασύρματα Ακουστικά Κεφαλής Creative Sound Blaster Jam

    Φορητό Ηχείο Bose SoundLink Color II Bluetooth Μαύρο, 149,95 €

    Αν θέλεις να ακούς τη μουσική σου δυνατά, όπου και να είσαι, σου έχουμε την τέλεια λύση! Από την πισίνα και το πάρκο, μέχρι την αυλή, τo φορητό ηχείο SoundLink Bluetooth Color II είναι ένας σκληρός και ανθεκτικός σύντροφος, ιδανικός για κάθε περιπέτεια, ακόμη και γι’ αυτές που συμπεριλαμβάνουν το νερό. Το φορητό ηχείο περιβάλλεται από σιλικόνη, απαλή στην αφή, ενώ περιέχει και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, για να πραγματοποιείς κλήσεις, χαρακτηριστικά που το καθιστούν το απαραίτητο αξεσουάρ, που θα είναι κοντά σου όποτε κι αν το χρειάζεσαι, εξασφαλίζοντάς σου άρτιο ήχο.

    Συνδέεται μέσω Bluetooth, NFC ή jack 3.5mm για να διαλέξεις τον τρόπο που θα απολαύσεις την μουσική σου: Από smartphones, tablets, υπολογιστές ή ακόμη και συσκευές MP3! Σε συνδυασμό με την εφαρμογή SoundTouch App, μπορείς να το ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα, δίνοντας στο SoundLink Color II το δικό σου, ξεχωριστό στυλ. Απόλαυσε μια ασύλληπτη ακουστική εμπειρία, χάρη στο Bose SoundLink Color II!

    Φορητό Ηχείο Bose SoundLink Color II Bluetooth

    Samsung Galaxy A10 32GB Smartphone Μαύρο, 169 €

    Το απόλυτο smartphone είναι εδώ! Το Galaxy A10 είναι ένα smartphone entry-level, σχεδιασμένο για άτομα που απολαμβάνουν την παρακολούθηση βίντεο, την αναπαραγωγή κινητών παιχνιδιών, την αλληλεπίδραση με τα social media και τη λήψη φωτογραφιών. Αποτελεί το νούμερο 1 στην κατηγορία του smartphone στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς!

    Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό Infinity-V που διαθέτει η οθόνη του, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οπτικής περιήγησης στο περιεχόμενο, στην πλήρη οθόνη του, που σας βοηθά να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία, με τη φωτεινή κάμερα, αλλά και να απολαύσετε τη μακράς διάρκειας μπαταρία, χωρίς να ανησυχείτε!

    Samsung Galaxy A10 32GB Smartphone

    Xiaomi Redmi 7A 16GB Μαύρο Smartphone, 99 €

    Αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορες ταχύτητες είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν Redmi 7A την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του, αφού διαθέτει ελκυστικά χαρακτηριστικά στην πιο προσιτή τιμή!

    Το Redmi 7A αποτελεί συνώνυμο του multitasking, καθώς, μέσω της RAM Qualcomm Snapdragon 439 το 2GB και του αποθηκευτικού χώρου 16GB, θα μπορείς να χειρίζεσαι πολλές εφαρμογές και αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

    Εξωτερικά, το Redmi 7A είναι μία κομψή συσκευή, που διαθέτει φινετσάτο σχεδιασμό και έρχεται σε 2 χρώματα, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

    Απαθανάτισε τις αγαπημένες σου στιγμές με την κάμερα 12MP και την selfie 5MP AI Beautify για λεπτομερείς φωτεινές φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού!

    Xiaomi Redmi 7A 16GB Μαύρο Smartphone

    Καφετιέρα Delonghi Nespresso Essenza Mini – Κόκκινο, 74,9 €

    Η Nespresso ήρθε να για να σου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα καφέ, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην γεύση, δημιουργώντας την πιο απλή και κομψή μηχανή μικρού μεγέθους μέχρι τώρα! Επικεντρώνοντας την τεχνογνωσία και την πείρα σε μια ολοκαίνουρια σχεδίαση, η νέα καφετιέρα Essenza Mini προσφέρει 2 προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού (Espresso & Lungo), ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με τη μινιμαλιστική ομορφιά και την ασυναγώνιστη ποιότητα για την παρασκευή του τέλειου καφέ, κάθε φορά.

    Μια μικρή μηχανή που σε ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο της Nespresso.

    Η εκπληκτικά μικρή αυτή μονάδα παρασκευάζει εξαιρετικό καφέ σε λίγα μόλις λεπτά, χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης και το σύστημα ταχείας θέρμανσης. Η Essenza Mini της Nespresso περιλαμβάνει επίσης λειτουργία eco-mode για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, που ενεργοποιείται έπειτα από 3 λεπτά, ενώ η αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη μηχανή έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια.

    Κάθε μηχανή περιλαμβάνει δωρεάν μια σειρά από εκλεκτές ποικιλίες Nespresso, με μοναδικά αρωματικά προφίλ.

    Καφετιέρα Delonghi Nespresso Essenza Mini



    ΣΧΟΛΙΑ