• Business

    Volton: «Φωτίζει» ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία

    • Ράνια Παπαδοπούλου

    Η Volton, μέλος ενός ισχυρού επιχειρηµατικού Οµίλου, με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), πρωταγωνιστεί στον εγχώριο ενεργειακό κλάδο.

    Η 100% ελληνική εταιρία ενέργειας προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία προσαρμόζει συνεχώς στις επιθυμίες των καταναλωτών της, με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Από το 2016, διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος. Τοποθετεί στο κέντρο τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη και αναγνωρίζει πως το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα πολύτιμο αγαθό για όλους.

    Με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου «αύριο», σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παράλληλα σκέφτεται και λειτουργεί «καθαρά και έξυπνα», με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και την Ελληνική κοινωνία, ακούει αυτά που τους προβληματίζουν, καταλαβαίνει τις ανάγκες τους, μιλά μια «ξεκάθαρη γλώσσα», ενώ δίνει πραγματικές λύσεις στα μέτρα τους.

    Στόχος της εταιρίας, είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, αναπτύσσοντας μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού. Η αποστολή της δεν περιορίζεται μόνο στο να διασφαλίσει οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να κάνει την καθημερινότητά των συνανθρώπων μας καλύτερη, βοηθώντας τους να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

    Γιατί η εξοικονόμηση ενέργειας, είναι υπόθεση όλων μας.

    Κάποια φώτα δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ

    Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η νέα της καμπάνια «Κάποια φώτα δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ», η οποία τονίζει πως κάποια φώτα που εξυπηρετούν βασικές ανάγκες τις καθημερινότητας μας, όπως εκείνα σε ένα νοσοκομείο, δίπλα στο κρεβάτι ενός παιδιού, σε ένα φάρο ή στο γήπεδο της γειτονιάς, πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά.

    «Φωτίζουμε» ό,τι αξίζει

    Η υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι αναπόσπαστα κομμάτια του DNA της Volton που καθορίζουν την εταιρική κουλτούρα και τις στρατηγικές αποφάσεις της. Με αίσθημα ευθύνης και ευαισθητοποίηση, σταθερός στόχος της είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τη σχέση της με την Κοινωνία και το Περιβάλλον, μέσα από τη φιλοσοφία βιωσιμότητας, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα των δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Volton σας καλεί να ψηφίσετε και να συμβάλλετε στην υλοποίηση δράσεων, για έναν πιο φωτεινό κόσμο.

    Για τη Volton, στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Εσείς. Εμείς. Όλοι μας. Και δεσμεύεται να συνεχίζει να μας βοηθά και στο μέλλον, με ακόμη περισσότερες λύσεις και επιλογές γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας.