ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 14 Απριλίου θα δικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της Βαράγκης για την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, όπως αναφέρει η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βαράγκης:
Η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η “Εταιρία”) ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14.4.2021 πρόκειται να δικαστεί η αίτησή της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για επικύρωση της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, της οποίας η συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.
Η Εταιρία θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών, καθώς και για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της αίτησής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Τα ρίχνει στον Φιρινίδη η σύντροφός του – «Είναι εθισμένος στον τζόγο, δεν έχω καμία σχέση»
- Ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ – Πότε κλείνουν οι κάλπες ανά Πολιτεία (live)
- Χατζηδάκης: Πάνω από 250 εγκληματικές οργανώσεις εξάρθρωσε το «ελληνικό FBI» – Τι είπε για φοροδιαφυγή, ενεργειακή κρίση και εκλογές
- Τράπεζα της Ελλάδος: Νέα υπηρεσία «Ηλεκτρονικά Ραντεβού» για συναλλαγές – Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.