• Business

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Σρόιτερ

    ευαγγελος μαρινακης

    Ευάγγελος Μαρινάκης. Εφοπλιστής


    Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλη η δημοσιογραφική πιάτσα θέλει να δουλέψει στο νέο κανάλι που θα στήσει ή θα αγοράσει ο εφοπλιστής κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Η οικονομική ευρωστία του αποτελεί εγγύηση στο νέο εγχείρημα και γι΄ αυτό παλιές “καραβάνες” του χώρου τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να δουν τις προθέσεις τους.

    νικος χατζηνικολαου
    Ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη

    Από τους πρώτους έσπευσε σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια καλές σχέσεις μαζί του, ενώ ενίοτε τον συναντά στο στάδιο Καραΐσκάκη όπου διατηρεί σουίτα και τα λένε.

    Μετά το πρώτο συγχαρητήριο sms που φέρεται να του έστειλε, επιδιώκει πλέον να τον συναντήσει από κοντά για να τον πείσει ότι με την πείρα του αλλά και το touch που έχει στον κόσμο, είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όχι μόνο.

    Μόνο που ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βιάζεται καθόλου να “κλείσει” τον κεντρικό άνκορ μαν του νέου του καναλιού, αφού εκτός από την εγνωσμένη αξία του Χατζηνικολάου, υπάρχει και ένα άλλο όνομα που τον ενδιαφέρει.

    Πρόκειται για τον κ. Αντώνη Σρόιτερ, τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων στο δελτίο του ALPHA, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικό στην δουλειά του. Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν καλύτερα πέρυσι, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ πήρε συνέντευξη από τον εφοπλιστή λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές και παρόλο που δεν διατηρούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις, όποτε συναντιούνται έχουν πάντοτε ενδιαφέρουσες συνομιλίες.

    αντωνης σροιτερ
    Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη

    Μάλιστα ο Σρόιτερ φέρεται να διαθέτει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα έναντι του Νίκου Χατζηνικολάου. Θεωρείται το “νέο αίμα” – είναι μόλις σαράντα τριών ετών – στην τηλεόραση, εν αντιθέσει με τον “κορεσμένο” τηλεοπτικά Χατζηνικολάου, που μετράει τρεις δεκαετίες στο γυαλί, εξακολουθεί όμως να είναι εξαιρετικός στην δουλειά του.

    Το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, ο τελευταίος δεν εμφανίστηκε για να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα στο πρώτο κεντρικό δελτίο του STAR για μια νέα σεζόν, που ξεκίνησε σε πολεμικό κλίμα, μετά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις άδειες, γεγονός που σχολιάστηκε…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/trifon-alexiadis-telos-stin-anomia-ston-ilektroniko-tzogo-ton-epomeno-mina-diataxis/71828

     



    ΣΧΟΛΙΑ