• Business

    UA Rock Sanctuary: Ανάδειξε την κάθε πλευρά της δύναμής σου

    • NewsRoom

    Πόση ένταση και πόσες απαιτήσεις μπορεί να έχει η καθημερινότητα ενός icon όπως ο Dwayne Johnson; Μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει, μιας και το βιώνει εδώ και χρόνια στο έπακρο. Παρόλο το clutter όμως εκεί έξω, καταφέρνει και διεκδικεί για τον εαυτό του τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για ένα reset. Μια επανεκκίνηση, χάρη στην οποία θα έχει τη σωματική δύναμη και ισορροπία για να συνεχίσει. Όλα αυτά, στην ιδανική συνθήκη. Στο δικό του, προσωπικό καταφύγιο.

    The Rock

    Αυτή η ανάγκη του The Rock υπήρξε και η έμπνευση για τη νέα σειρά του, Rock Sanctuary. Ένα καταφύγιο που δεν είναι αποκλειστικά ένας φυσικός χώρος. Εξάλλου, και η ίδια η δύναμη δεν είναι κάτι που απλά χτίζεις περνώντας ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Είναι ένα mindset, που πολλές φορές -αν όχι πάντα- είναι απαραίτητο για να καθοδηγήσει το σώμα προς το καλύτερο. Γιατί αν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από την προσπάθεια για να βελτιώσεις την απόδοσή σου, αυτό είναι η προσήλωση.

    Και αυτή η σειρά έχει περάσει πρώτα από το απόλυτο test lab: το Iron Paradise, το προσωπικό γυμναστήριο του The Rock. Μελετημένη διεξοδικά, χτισμένη μεθοδικά, δοκιμασμένη σε συνθήκες σχεδόν υπεράνθρωπης έντασης. Γιατί καταφύγιο δεν σημαίνει εφησυχασμός, αλλά αναζήτηση της καλύτερης εκδοχής σου. Ατελείωτες δοκιμές, προσαρμογή των κορυφαίων τεχνολογιών της UA -όπως η Iso-Chill, που σε κρατάει cool όσο οι μύες σου ζεσταίνονται- ή πρακτικών -όπως η infinity-shape πλέξη για συνεχή και ουσιαστική στήριξη. Αν έχει αντέξει εδώ, μπορεί να αντέξει παντού.

    The Rock

    Το κεντρικό μήνυμα της σειράς είναι Every side of strong. Γιατί για να χτίσεις τη δύναμή σου χρειάζεσαι πολλά περισσότερα από μπάρες, αλτήρες και χιλιόμετρα στον διάδρομο. Μέσα από την αυτοσυγκέντρωση μπορείς να διακρίνεις όλα εκείνα που θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση να συνεχίσεις. Μακριά από τον θόρυβο που σε περιτριγυρίζει κάθε μέρα. Η αφετηρία για την καλύτερη εκδοχή σου, είναι το καταφύγιό σου. Διεκδίκησέ το σήμερα κιόλας.

    The Rock

    Η συλλογή Sanctuary είναι τώρα διαθέσιμη στα UA Brand Houses, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.